Sådan indstiller du Acrobat Reader DC eller Acrobat DC som standardprogram til at åbne PDF-filer.

Microsoft Edge er standardprogram til at åbne PDF-filer i Windows 10.Med fire enkle trin kan du gøre Acrobat DC eller Acrobat Reader DC til dit PDF-standardprogram.

Sådan gør du Acrobat DC eller Acrobat Reader DC til dit PDF-standardprogram.

Se en kort videovejledning om, hvordan Acrobat Reader DC indstilles som standardprogram til at åbne PDF-filer i Windows. Du kan også gøre det ved at følge trinnene i videoen.

Sådan gør du Acrobat Reader DC eller Acrobat DC til dit PDF-standardprogram:

1. Højreklik på miniaturen for en PDF-fil, og vælg derefter Egenskaber.

Højre klik, og klik på Egenskaber
  2. Klik på Rediger i filens dialogboks for egenskaber.

Klik på Rediger

Bemærk:

Hvis dine computerindstillinger administreres af en systemadministrator, kan du muligvis ikke se knappen Rediger. Log på med en administratorkonto, eller kontakt administratoren for at få knappen aktiveret.

3. Vælg én af følgende fremgangsmåder:

Hvis du har Acrobat DC eller både Acrobat DC og Acrobat Reader DC, skal du vælge Adobe Acrobat DC og klikke på OK.

Vælg Acrobat DC

Hvis du kun har Acrobat Reader DC, skal du vælge Adobe Acrobat Reader DC og klikke på OK.

Vælg Acrobat DC
  4. Klik på OK i dialogboksen Egenskaber.

Klik på OK i dialogboksen Egenskaber

Nu åbnes PDF-filerne i Acrobat Reader DC eller Acrobat DC.

Ofte stillede spørgsmål

Microsoft Edge er standardprogram til at åbne PDF-filer i Windows 10. Du kan ændre standardprogrammet for PDF-filer, så de bliver åbnet i et program, der er bedre egnet og har flere funktioner, såsom Acrobat Reader DC eller Acrobat DC.

Adobe Acrobat Reader DC-software er den gratis, pålidelige standard til at vise, udskrive, signere og kommentere PDF'er. Det er den eneste PDF-fremviser, der kan åbne og interagere med alle typer PDF-indhold – herunder formularer og multimedier.

Adobe Acrobat DC-software er den komlette PDF-løsning til at arbejde hvor som helst med dine vigtigste dokumenter. Det giver en enkel og ensartet brugeroplevelse på tværs af stationær, web og mobil inklusive touch-baserede enheder.

Følg nedenstående links for at hente Acrobat Reader DC eller Acrobat DC:

Du skal bruge enten Acrobat Reader DC eller Acrobat DC. Hvis du har begge dele, anbefaler Adobe at gøre Acrobat DC til standardprogram til at åbne PDF-filer.

Du kan vælge din installerede version af Reader eller Acrobat som standardprogram til at åbne PDF-filer. Adobe anbefaler, at du opgraderer tidligere versioner af Adobe Reader og Adobe Acrobat til den nyeste version – Acrobat Reader DC | Acrobat DC.