Microsoft Edge er standardejer af PDF-filer i Windows 10

Nedenfor finder du, hvordan standardejer af PDF-filer redigeres.

Løsning: Indstil Acrobat eller Reader som standardejer af PDF-filer

Se en kort videovejledning om, hvordan Acrobat Reader indstilles som standardejer af PDF-filer i Windows. Du kan alternativt følge trinnene nedenfor for at gøre det samme.

Trin:

1. Højreklik på miniaturen for en PDF-fil, og klik så på Egenskaber.

Højre klik, og klik på Egenskaber
  2. Klik på Rediger i filens dialogboks for egenskaber.

Klik på Rediger
  3. Vælg Adobe Acrobat Reader eller Adobe Acrobat, og klik så på OK.

Vælg Acrobat Reader eller Adobe Acrobat
  4. Klik på OK i dialogboksen Egenskaber.

Klik på OK i dialogboksen Egenskaber