Følg vejledningen herunder for at downloade og installere Adobe Acrobat Reader DC på Windows.

Mac-brugere: Hvis du bruger Mac OS, skal du læse Installation af Adobe Acrobat Reader DC i Mac OS.

Systemkrav

Inden installationen skal du altid sikre dig, at systemet opfylder systemkravene.

Installation af Reader på ældre operativsystemer

Du skal have Windows 7 eller nyere for at kunne bruge Acrobat Reader DC. Hvis operativsystemet er ældre,
kan du installere en ældre version af Reader. Der findes trinvise instruktioner i Installation af en ældre version af Adobe Reader | Windows.

Bemærk:

Hvis du ikke ved, hvilken Windows-version du har, skal du læse Hvilket Windows-operativsystem bruger jeg?

Explorer: Download og installer Acrobat Reader DC

Følg disse trin for at installere Acrobat Reader DC med Internet Explorer.

1. Luk alle versioner af Reader. Luk alle de browsere, der har en PDF-fil åben.
  2. Gå ind på siden til download af Adobe Acrobat Reader, og klik på Installer nu.

Side til download af Acrobat Reader

Bemærk:

Du skal have Windows 7 eller nyere for at kunne bruge Acrobat Reader DC. Hvis du bruger en ældre version af Windows, ser siden til download af Adobe Reader således ud:

Side til download af ældre versioner af Acrobat Reader

Du kan installere en ældre version af Acrobat Reader. Der findes instruktioner i Installation af en ældre version af Adobe Reader | Windows.

3. Når filoverførselsmeddelelsen vises nederst i browseren, skal du klikke på Kør.

Klik på Kør

Bemærk:

Acrobat Reader DC-installationen er en proces i to dele: Først downloades installationsprogrammet, og så installeres Reader. Vent, indtil begge dele er fuldført. Statuslinjen viser den resterende tid.

4. Når du ser bekræftelsesmeddelelsen om, at installationen er fuldført, skal du klikke på Afslut.

Klik på Afslut

Firefox: Download og installer Acrobat Reader DC

Følg disse trin for at installere Acrobat Reader DC i Mozilla Firefox.

1. Luk alle versioner af Reader. Luk alle de browsere, der har en PDF-fil åben.
  2. Gå ind på siden til download af Adobe Acrobat Reader, og klik på Installer nu.

Side til download af Acrobat Reader

Bemærk:

Du skal have Windows 7 eller nyere for at kunne bruge Acrobat Reader DC. Hvis du bruger en ældre version af Windows, ser siden til download af Adobe Reader således ud:

Side til download af ældre versioner af Acrobat Reader

Du kan installere en ældre version af Acrobat Reader. Der findes instruktioner i Installation af en ældre version af Adobe Reader | Windows.

3. Når dialogboksen Åbner vises, skal du klikke på Gem fil.

Klik på Gem fil
  4. Tryk på Ctrl+J for at åbne overførselsbiblioteket. Når vinduet Overførselsbibliotek vises, skal du dobbeltklikke på .exe-filen til Reader.

Åbn overførselsbiblioteket
  5. Hvis du bliver bedt om at åbne den eksekverbare fil, skal du klikke på OK.

Klik på OK

Bemærk:

Acrobat Reader DC-installationen er en proces i to dele: Først downloades installationsprogrammet, og så installeres Reader. Vent, indtil begge dele er fuldført. Statuslinjen viser den resterende tid.

6. Når du ser bekræftelsesmeddelelsen om, at installationen er fuldført, skal du klikke på Afslut.

Klik på Afslut

Chrome: Download og installer Acrobat Reader DC

Følg disse trin for at installere Acrobat Reader DC i Google Chrome.

1. Luk alle versioner af Reader. Luk alle de browsere, der har en PDF-fil åben.
  2. Gå ind på siden til download af Adobe Acrobat Reader, og klik på Installer nu.

Side til download af Acrobat Reader

Bemærk:

Du skal have Windows 7 eller nyere for at kunne bruge Acrobat Reader DC. Hvis du bruger en ældre version af Windows, ser siden til download af Adobe Reader således ud:

Side til download af ældre versioner af Acrobat Reader

Du kan installere en ældre version af Acrobat Reader. Der findes instruktioner i Installation af en ældre version af Adobe Reader | Windows.

3. Klik på Gem for at hente installationsguiden til Reader.

4. Når den overførte fil vises nederst i browservinduet, skal du klikke på .exe-filen til Reader.

Klik på Reader.exe-filen nederst i browseren

Bemærk:

Acrobat Reader DC-installationen er en proces i to dele: Først downloades installationsprogrammet, og så installeres Reader. Vent, indtil begge dele er fuldført. Statuslinjen viser den resterende tid.

5. Når du ser bekræftelsesmeddelelsen om, at installationen er fuldført, skal du klikke på Afslut.

Klik på Afslut

Har du stadig brug for hjælp?

Du kan finde en liste over kendte problemer og mere dybdegående fejlfinding under Fejlfinding ved download af Adobe Reader | Windows

Du kan undersøge, om andre brugere oplever tilsvarende problemer ved download og installation, hvis du går ind på Acrobat Reader-brugerforummet. Prøv at lægge dit problem ud på foraene til interaktiv fejlfinding. Når du skriver indlæg i fora, skal du medtage dit operativsystem og dit produkts versionsnummer.