Sådan downloader og installerer du Acrobat Reader DC

acrobat_reader_app

Klik på Download Acrobat Reader DC herunder for at downloade Acrobat Reader DC. Følg instruktionerne på skærmen for at installere softwaren og logge på den. (Adobe Reader DC er en gratis, pålidelig softwareløsning til at læse, udskrive, signere og kommentere PDF-filer.)

Hjælp til dit gratis Document Cloud-medlemskab

Har du glemt dit Adobe ID eller din adgangskode?

Dit Adobe ID er den mailadresse, du brugte, da du første gang startede en prøveversion eller købte en Adobe-app eller et medlemskab. Find løsninger på almindelige problemer med Adobe ID og login.

Hvordan får jeg en gratis Adobe Document Cloud-konto og de tilhørende tjenester?

Brug de gratis Adobe Document Cloud-tjenester. Når du logger på Acrobat Reader DC- eller Acrobat Reader-mobilappen med dit Adobe ID, kan du bruge Document Cloud-tjenesterne direkte i appen.

Hvad kan jeg bruge Adobe Document Cloud til, hvis jeg har den gratis Acrobat Reader DC?

Den gratis Acrobat Reader DC er den mest pålidelige softwareløsning til at læse og arbejde med PDF-filer. Og nu, når du opretter en  gratis Adobe Document Cloud-konto, kan du:

• Gemme og få adgang til filer i Adobe Document Cloud med 2 GB ledig lagerplads.
  • Bruge Fill & Sign-værktøjet til hurtig udfyldning af formularer med hurtig adgang til dine egne oplysninger til automatisk udfyldning, uanset om du bruger et computerprogram, en browser eller din iPad.
  • Sende og dele store filer med andre.

Du kan læse mere i Ofte stillede spørgsmål om Acrobat Reader DC.