Sådan downloader og installerer du Acrobat Reader DC

acrobat_dc_logo_screenrgb96pxnoshadow

Klik på Download Acrobat Reader DC herunder for at downloade Acrobat Reader DC. Følg instruktionerne på skærmen for at installere og logge på. (Adobe Reader DC-softwaren er den gratis pålidelige standard for visning, udskrivning og anmærkning af PDF'er.)

Hjælp med dit gratis Document Cloud-medlemskab

Har du glemt dit Adobe ID eller din adgangskode?

Dit Adobe ID er den mailadresse, du brugte, da du første gang startede en prøveversion eller købte en Adobe-app eller et medlemskab. Find løsninger på almindelige problemer med Adobe ID og login.

Hvordan opretter jeg en gratis Adobe Document Cloud-konto og tjenester?

Tilmeld dig gratis Adobe Document Cloud-tjenester. Når du logger på Acrobat Reader DC- eller Acrobat Reader-mobilappen med dit Adobe ID, vises Document Cloud-tjenester i din app.

Hvordan hjælper Adobe Document Cloud personer, der bruger det gratis Acrobat Reader DC?

Acrobat Reader DC er gratis og fortsætter med at tilbyde branchens mest pålidelige oplevelse, når det gælder visning og interaktion med PDF'er. Og hvis du tilmelder dig gratis Adobe Document Cloud-tjenester nu, kan du:

• Gemme og få adgang til filer i Adobe Document Cloud med 2 GB ledig lagerplads.
  • Arbejd med værktøjet Udfyld og underskriv med direkte adgang til din personlige samling af autofyld på tværs af computere, internettet og iPad-enheder.
  • Nemt sende og dele store filer med andre.

Få mere at vide i Acrobat Reader DC FAQ.