Du får en fejlmeddelelse, når du forsøger at opdatere Acrobat eller Reader.

Løsninger

Løsning 1: Geninstaller Reader eller Acrobat.

Acrobat Reader DC

Adobe Reader DC installeres i to trin. Først downloader du installationspakken, og derefter installerer du Reader fra denne pakke. Du behøver ikke at fjerne den ældre version af Reader, hvis du installerer Reader. Der findes en trinvis vejledning til installation i Installation af Adobe Acrobat Reader DC | Mac OS

Afinstallation af Acrobat DC eller ældre versioner af Reader

1. Acrobat Reader

• Der er intet afinstallationsprogram til Reader på Mac-computere. Du kan slette programmet direkte i mappen Programmer.

Acrobat DC

• Vælg Programmer > Adobe Acrobat DC, vælg Acrobat DC-afinstallationsprogram, og dobbeltklik på det.
    • Følg anvisningerne på skærmen for at afinstallere Acrobat.
      I dialogboksen Godkend skal du skrive macOS-brugernavnet og -adgangskoden for en administratorkonto og klikke på OK.
      Hvis du ikke kan huske din adgangskode, kan du få hjælp i dette Apple-dokument: https://support.apple.com/da-dk/HT202860.
    • Afinstallationsprogrammet fjerner kun Adobe Acrobat-filer fra systemet.  Det fjerner ikke Acrobat Reader-filer, Acrobat-brugerdata eller filer, der deles med andre Adobe-programmer.
  2. Du kan geninstallere programmet på en af følgende måder:

3. Start Reader eller Acrobat, og vælg Hjælp > Søg efter opdateringer for at installere den seneste opdatering til produktet.

Løsning 2. Aktiver rodbrugeren.

Denne løsning virker bedst ved fejl 1301, men kan også anvendes til at løse andre problemer ved opdatering. Se Aktivering og brug af "root"-brugeren i Mac OS X på Apples websted for at få en vejledning.

Aktivér rodbrugerkontoen, log på kontoen, og prøv igen at opdatere Acrobat eller Reader.

Løsning 3. Opdater Adobe Reader og Adobe Acrobat manuelt

Der findes også installationsprogrammer for alle understøttede programmer på downloadsiderne for produkterne (undtagen for den komplette version af Acrobat). Du kan downloade og manuelt installere disse programmer som følger:

1. Åbn programmet.
  2. Vælg Hjælp > Om Acrobat eller Acrobat Reader.
  3. Notér dig versionen.
  4. Luk produktet.
  5. Hvis du ikke har den nyeste version installeret, kan du downloade det nødvendige installationsprogram på følgende steder:

6. Klik på installationsprogrammet for at starte installationen.

Yderligere oplysninger

Logfilen oprettes, når du starter opdateringsprogrammet, og den bruges til at registrere status-, drifts- og fejloplysninger, der beskriver, hvilke handlinger der udføres i opdateringsprogrammet. Disse oplysninger hjælper med at diagnosticere problemer.

I tilfælde af installationsfejl skal du tjekke opdateringslogfilen for at finde ud af, hvad fejlen skyldes.

Logfilens placering

Macintosh (Reader): ${HOME}/Bibliotek/Logs/Adobe/Adobe Acrobat Reader Updater.log
Macintosh (Acrobat): ${HOME}/Bibliotek/Logs/Adobe/Adobe Acrobat DC Updater.log

Nedenfor er der en liste over fejlkoder og anbefalede løsninger.

Fejl  Titel  Løsning
1001-1099, 1100 Kan ikke downloade opdateringsfiler. Kontrollér at internetforbindelsen fungerer, og prøv at søge efter opdateringer igen. Prøv at downloade Reader direkte fra denne side
1101-1199, 1200
Kan ikke gemme filer på disken. Søg efter opdateringer igen. Kontrollér, om der er problemer med tilladelser. Kør Diskværktøj > Reparer tilladelser.
1201-1299, 1300 Din version kan ikke opdateres, fordi programindholdet er blevet ændret. Opdateringen kunne ikke anvendes, fordi programindholdet er blevet ændret siden den oprindelige installation. Installer igen, og kontrollér derefter igen, om der er opdateringer. En fil er ændret eller mangler. Afinstaller programmet og installer det igen.
1301-1399, 1400 Din version kan ikke opdateres på nuværende tidspunkt. Kontrollér, om der er opdateringer senere. Aktivér rodbrugerkontoen, og prøv at opdatere programmet.
1401-1499, 1500 Der opstod en fejl. Kontrollér, om der er opdateringer senere. Genstart din Mac-computer, og prøv igen.
1501-1899 Opdateringsprogrammet prøver igen. Genstart din Mac-computer, og prøv igen.

Administratorer

Du kan læse mere om konfiguration og fejlfinding af opdateringsprogrammet i vejledningen til Acrobat-Reader-opdateringsprogrammet.