Brug af Adobe Acrobat Export PDF

Adobe Acrobat Export PDF er en Acrobat-onlinetjeneste. Den giver dig mulighed for nemt at konvertere PDF-filer til Word-, Excel- og RTF-dokumenter.

Du kan ikke redigere PDF'er med Adobe Acrobat Export PDF. Du skal bruge Acrobat DC til at redigere PDF'er. Se Acrobats produktside.

Bemærk:

I Adobe Acrobat-webgrænsefladen kan du konvertere PDF'er til PowerPoint, hvis du har et Adobe Acrobat PDF Pack-abonnement.

Administrer din Adobe Acrobat Export PDF-konto

• Du kan administrere din konto ved at logge på Acrobat Web på https://documentcloud.adobe.com med dit Adobe ID og din adgangskode eller med din sociale konto (Facebook eller Google). Klik på Konto (brugerikon) øverst til højre i vinduet, og vælg derefter Adobe-konto. Adobe-kontosiden åbnes på en ny fane.
  • Opgrader din konto, eller administrer dit abonnement ved at klikke på Administrer abonnement i sektionen Abonnementsoplysninger på Adobe-kontosiden.

Eksportér PDF til Word eller Excel online

Trin for at eksportere PDF:

1. Log på Acrobat Web på https://documentcloud.adobe.com med dit Adobe ID og din adgangskode eller med en social konto som f.eks. Facebook eller Google.

2. I den øverste navigationslinje skal du klikke på Konverter > Eksportér PDF.

Vælg Eksportér PDF

3. Gør ét af følgende for at vælge den PDF-fil, som du vil eksportere, og klik derefter på Fortsæt:

• Vælg filer på listen Seneste eller Dokumenter.
    • Tilføj filer fra din computer, eller træk og slip filerne over på det fremhævede område.
    • Du kan også trække og slippe filer til værktøjet Eksportér PDF på siden Konvertér.
    Vælg en fil på listen Seneste eller Dokumenter

Vælg en fil fra din computer

4. Hvis du vil vælge flere PDF-filer til eksport, skal du klikke på Tilføj filer og derefter vælge de ønskede filer på listen Seneste eller Filer eller fra din computer og derefter klikke på Fortsæt.

Tilføj flere filer

5. Gør ét af følgende på det samme pop op-vindue:

1. Vælg det ønskede filformat fra rullelisten Eksportér til.
    2. Vælg sproget for det eksporterede dokument på rullelisten Dokumentsprog.

Bemærk! Adobe Acrobat PDF Pack beholder ikke sprogindstillingen fra session til session. Kontrollér derfor, at du vælger det rigtige sprog, hver gang du konverterer et dokument med OCR.

Vælg filformat og dokumentsprog

6. Klik på Eksportér til.

7. Den valgte PDF-fil uploades til serveren, og indholdet eksporteres til det ønskede format. Klik på ikonet Download for at gemme filen på din computer eller enhed.

Download den eksporterede fil

En kopi af den eksporterede fil gemmes også på din Adobe Document Cloud-konto. Sektionen Seneste nederst på Hjem-siden viser alle de filer, du har eksporteret for nylig. Alternativt kan du for at se listen over alle dine filer klikke på Dokumenter i den øverste menulinje.

Eksportér PDF til Word eller Excel fra Acrobat Reader-programmet

1. Åbn PDF-filen i Acrobat Reader.

Bemærk:

Hvis Acrobat Reader ikke er installeret på din computer, skal du downloade det fra følgende link: https://get.adobe.com/dk/reader/

2. Klik på Log på øverst til højre i vinduet.

Klik på Log på

3. Log på med dit Adobe ID og din adgangskode eller med en social konto som f.eks. Facebook eller Google.

Log på Adobe Document Cloud

4. Klik på Konverter i højre rude.

5. Vælg det ønskede filformat og dokumentsprog.

6. Klik på den store blå knap Konverter.

Klik på Konverter

7. Klik på knappen Gem som for at downloade den konverterede fil.

Klik på Gem som

Eksportér PDF til Word eller Excel fra Acrobat Reader-mobilappen

1. Tryk for at åbne filen i appen Acrobat Reader Mobile.

2. Klik på det blå ikon øverst til venstre i appen.

3. Tryk på Eksportér PDF.

4. Vælg det ønskede filformat på listen over muligheder.

5. Dokumentet sendes til konvertering, og den samme meddelelse vises også i appen.

6. Efter konverteringen gemmes filen i Document Cloud.

Fil gemt i Document Cloud

7. Download den nye fil ved at logge på Document Cloud med samme Adobe ID og adgangskode. Klik på Administrer filer på hovedlandingssiden.

8. Den konverterede fil vises på listen.

Document Cloud-filliste

9. Vælg filen, og klik på knappen Download øverst til højre for at downloade filen.

Download filen