export_pdf_logo_SCREEN_RGB_88x84px

Adobe Export PDF er en webbaseret Adobe Document Cloud-tjeneste. Den giver dig mulighed for nemt at konvertere PDF-filer til Word-, Excel- og RTF-dokumenter.

Du kan ikke redigere PDF-filer med Adobe Export PDF. Du skal bruge Acrobat DC til at redigere PDF-filer. Se Acrobats produktside.

Bemærk:

I Adobe Document Cloud-webgrænsefladen kan du konvertere PDF'er til PowerPoint, hvis du har et Adobe PDF Pack-abonnement.

Administrer din Adobe Export PDF-side

• Du kan administrere din konto ved at logge på Document Cloud Hjem på https://documentcloud.adobe.com med dit Adobe ID og din adgangskode eller med din sociale konto (Facebook eller Google). Klik på Konto (brugerikon) øverst til højre i Adobe Document Cloud-vinduet, og vælg derefter Adobe-konto. Adobe-kontosiden åbnes på en ny fane.
  • Opgrader din konto, eller administrer dit abonnement ved at klikke på Administrer abonnement i sektionen Abonnementsoplysninger på Adobe-kontosiden.

Eksportér PDF til Word eller Excel online

Trin for at eksportere PDF:

1. Log på Adobe Document Cloud-tjenesten på https://documentcloud.adobe.com med dit Adobe ID og din adgangskode eller med en social konto som f.eks. Facebook eller Google.

2. Klik på Eksportér PDF i sektionen Hurtig start.

Vælg Eksportér PDF
  3. Gør ét af følgende for at vælge den PDF-fil, som du vil eksportere, og klik derefter på Fortsæt:

• Vælg filer på listen Seneste eller Filer.
    • Du kan også tilføje filer fra din computer eller trække og slippe filerne over på det fremhævede område.
    Vælg en fil på listen Seneste
    Vælg en fil fra din computer

4. Hvis du vil vælge flere PDF-filer til eksport, skal du klikke på Tilføj filer og derefter vælge de ønskede filer på listen Seneste eller Filer eller fra din computer og derefter klikke på Fortsæt.

Tilføj flere filer
  5. Gør ét af følgende på det samme pop op-vindue:

1. Vælg det ønskede filformat fra rullelisten Konverter til.
    2. Vælg sproget for det eksporterede dokument på rullelisten Dokumentsprog.

Bemærk! Adobe PDF Pack beholder ikke sprogindstillingen fra session til session. Kontrollér derfor, at du vælger det rigtige sprog, hver gang du konverterer et dokument med OCR.

Vælg filformat og dokumentsprog
  6. Klik på Eksportér til.

7. Den valgte PDF-fil uploades til serveren, og indholdet eksporteres til det ønskede format. Klik på ikonet Download for at gemme filen på din computer eller enhed.

Download den eksporterede fil

En kopi af den eksporterede fil gemmes også på din Adobe Document Cloud-konto. Sektionen Seneste nederst på siden viser alle de filer, du har eksporteret for nylig. Alternativt kan du for at se listen over alle dine filer klikke på Filer i panelet i Adobe Document Cloud Hjem.

Eksportér PDF til Word eller Excel fra Acrobat Reader-programmet

Trin for at eksportere PDF

1. Åbn PDF-filen i Acrobat Reader.

2. Klik på Log på øverst til højre i vinduet.

Klik på Log på
  3. Log på med dit Adobe ID og din adgangskode eller med en social konto som f.eks. Facebook eller Google.

Log på Adobe Document Cloud
  4. Klik på Konverter i højre rude.

Klik på Eksportér PDF
  5. Vælg det ønskede filformat og dokumentsprog.

6. Klik på den store blå knap Konverter.

Klik på Konverter
  7. Klik på knappen Gem som for at downloade den konverterede fil.

Klik på Gem som

Eksportér PDF til Word eller Excel fra Acrobat Reader-mobilappen

Trin for at eksportere PDF

1. Tryk for at åbne filen i appen Acrobat Reader Mobile.

1new
  2. Klik på det blå ikon øverst til venstre i appen.

2_A
  3. Tryk på Eksportér PDF.

3_a
  4. Vælg det ønskede filformat på listen over muligheder.

export-from-pdf_1
  5. Dokumentet sendes til konvertering, og den samme meddelelse vises også i appen.

sent-for-conversion1
  6. Efter konverteringen gemmes filen i Document Cloud.

6new
  7. Download den nye fil ved at logge på Document Cloud med samme Adobe ID og adgangskode. Klik på Administrer filer på hovedlandingssiden.

Untitled
  8. Den konverterede fil vises på listen.

Capture
  9. Vælg filen, og klik på knappen Download øverst til højre for at downloade filen.

Capture_1