Adobe Acrobat og Reader kan kontrollere regelmæssigt, om der er vigtige opdateringer, og installere dem for dig. Disse opdateringer kan omfatte vigtige sikkerhedsrettelser og produktforbedringer.

Acrobat Reader DC

Adobe Acrobat Reader DC er som standard indstillet til automatisk opdatering. Der er ingen muligheder for at ændre denne indstilling i brugergrænsefladen.

It-administratorer kan ændre opdateringsindstillingerne vha. Adobes DC-tilpasningsguide eller registreringsdatabasen i Windows.

Adobe Acrobat DC

Opdateringer kan fås på to måder:

• Installer opdateringer automatisk (anbefales): Adobe Reader DC og Acrobat DC søger regelmæssigt efter vigtige opdateringer, henter dem og installerer dem automatisk. Efter udførelse får du en lille meddelelse på proceslinjen om, at softwaren er blevet opdateret. Denne metode anbefales, da den ikke kræver nogen handling fra brugerens side. Det er den bedste måde at holde Acrobat Reader DC og Acrobat DC opdateret og sikker på.
  • Kontrollér selv, om der er opdateringer, og installer dem manuelt: Adobe Reader DC og Acrobat DC søger ikke efter opdateringer. I stedet vælger brugeren Søg efter opdateringer. Denne metode er den mindst sikre, og den anbefales kun i organisationer, der bruger andre metoder til at installere opdateringer til deres systemer.

Reader og Acrobat XI

Du kan ændre opdateringsindstillingerne i indstillingerne til Acrobat/Reader.

1. Vælg Rediger> Indstillinger (Windows) eller Acrobat /Adobe Reader > Indstillinger (Mac OS).
  2. Vælg Opdatering i den venstre rude.

Version 11 har fire indstillinger for opdatering:

• Installer opdateringer automatisk (anbefales): Programmet kontrollerer regelmæssigt, om der er vigtige opdateringer, henter dem og installerer dem automatisk. Efter udførelse får du en lille meddelelse på proceslinjen om, at softwaren er blevet opdateret. Denne metode er den bedste måde til at holde Adobe Acrobat og Reader opdateret og den mest sikre.
  • Hent opdateringer til mig automatisk, men lad mig selv bestemme, hvornår de skal installeres: Programmet kontrollerer regelmæssigt, om der er vigtige opdateringer, og henter dem. Inden opdateringen kan installeres, beder Adobe Acrobat og Reader dig om at starte installationen.
  • Giv mig besked, men lad mig selv bestemme, hvornår opdateringer skal hentes og installeres: Programmet søger regelmæssigt efter opdateringer og giver dig besked, når der er en, der er klar til at blive hentet og installeret.
  • Hent og installer ikke opdateringer automatisk: Programmet søger ikke efter opdateringer. I stedet bestemmer du selv via Hjælp > Søg efter opdateringer, hvornår du vil søge efter opdateringer. Denne metode er den mindst sikre, og den anbefales kun i organisationer, der bruger andre metoder til at installere opdateringer til deres systemer.

Hvis du vil ændre disse indstillinger senere, kan du finde dem under Updater (vælg Rediger > Indstillinger).

Reader og Acrobat X

Version 10 har tre indstillinger for opdatering:

• Installer opdateringer automatisk (anbefales): Programmet kontrollerer regelmæssigt, om der er vigtige opdateringer, henter dem og installerer dem automatisk. Efter udførelse får du en lille meddelelse på proceslinjen om, at softwaren er blevet opdateret. Denne metode er den bedste måde til at holde Adobe Acrobat og Reader opdateret og den mest sikre.
  • Hent opdateringer til mig, men lad mig selv bestemme, hvornår de skal installeres: Programmet kontrollerer regelmæssigt, om der er vigtige opdateringer, og henter dem. Inden opdateringen kan installeres, beder Adobe Acrobat og Reader dig om at starte installationen.
  • Søg efter og installer opdateringer manuelt: Programmet søger ikke efter opdateringer. I stedet bestemmer du selv via Hjælp > Søg efter opdateringer, hvornår du vil søge efter opdateringer. Denne metode er den mindst sikre, og den anbefales kun i organisationer, der bruger andre metoder til at installere opdateringer til deres systemer.

Hvis du vil ændre disse indstillinger senere, kan du finde dem under Updater (vælg Rediger > Indstillinger).