Fejlfinding og hjælp

Download og installer

Du kan downloade Illustrator fra kataloget over Creative Cloud-apps. Du skal logge på med dit Adobe ID og adgangskoden for at kunne downloade. For at få flere oplysninger om, hvordan du installerer ældre versioner eller tjekker, om der er opdateringer, se Download dine Creative Cloud-programmer.

Se Fejlmeddelelsen: Creative Cloud-skrivebordsprogrammet "blev ikke installeret" for at finde en løsning på problemet. Du kan se flere løsninger på problemer med download, installation og opdatering i denne fejlfindingsvejledning til download og installation.

Ja! Du kan downloade prøveversioner af alle Creative Cloud-apps vha kataloget over Creative Cloud-apps. Du skal logge på med dit Adobe ID og adgangskoden for at kunne downloade en prøveversion. Find ud af, hvordan du downloader og installerer en Creative Cloud-prøveversion.

Her kan du læse nogle simple løsninger til enkle problemer med Adobe ID og med at logge på, så du kan få adgang til kontoen igen.

Du kan installere Illustrator og andre Creative Cloud-apps på op til to computere. Hvis du vil installere det på en tredje computer, skal du deaktivere det på en af de tidligere maskiner. Lær mere om aktivering og deaktivering af Creative Cloud-apps.

Kontoadministration

Log på Adobes kontoside med det nuværende Adobe ID samt adgangskoden. Klik derefter på fanen Sikkerhed & privatliv, og klik så på Skift under Adgangskode. Har du glemt din adgangskode? Find ud af, hvordan du nulstiller og ændrer den.

Sådan skifter du nemt Creative Cloud-abonnement. Følg disse trin-for-trin-anvisninger til opgradering eller ændring af abonnement.

Det er nemt at konvertere prøveversionen til et betalt medlemskab. Følg disse trin-for-trin-anvisninger til opgradering og start af medlemskabet.

Hvis du stopper medlemskabet, vil du stadig have adgang til fordele, som er gratis for Creative Cloud-medlemmer, samt alle de filer, du har gemt på enheden. Du vil ikke have adgang til apps og heller ikke de fleste tjenester, og cloud-lagret vil være reduceret til 2 GB. Læs, hvordan du annullerer dit Creative Cloud-medlemskab og forstår Adobes abonnementsvilkår.

Almindelige opgaver

Du kan indstille indstillingerne for indlejring af skrifttyper, billeder og andre oplysninger, når du har valgt Fil > Gem som eller Fil > Gem en kopi. Indstillingerne varierer efter det filformat, du har valgt. Læs mere om at gemme illustrationer.

I denne vejledning kan du læse om, hvordan du laver et personligt logo med vektorbaserede billeder.

Læs, hvordan du får vist og kan ændre gennemsigtighed i denne artikel om funktionerne gennemsigtighed og blanding.

Illustrator har flere metoder til at klippe, dele og trimme objekter, herunder værktøjerne kniv og saks.

Illustrator bruger masker i stedet for beskæring til at skjule dele af billederne. Læs om, hvordan man bruger og redigerer udsnitsmasker.

Funktionalitet

På programlinjen skal du klikke på ikonet GPU-ydeevne og vælge GPU-ydeevne. Læs mere om GPU-ydeevne.

Prøv disse teknikker til optimering af Illustrators ydeevne i Windows eller Mac OS X.

Nedbrud

Ja! Heldigvis kan du med Illustrators funktion til automatisk datagendannelse sandsynligvis gendanne det meste at dit arbejde – selv hvis du ikke for nylig har gemt filen.

Flere faktorer kan forårsage, at Illustrator går ned, når du åbner det. Du skal måske opdatere inputenhedens driver.

Brugergruppe

Deltag i samtalen.

Populære Illustrator-underfora