Fejlfinding og hjælp

Ja! Heldigvis kan du med funktionen til automatisk datagendannelse i Illustrator højst sandsynligt redde det meste at dit arbejde – selv hvis du ikke gemt filen for nylig.

Du kan finde oplysninger om generel fejlfinding og løsninger på diverse nedbrudsproblemer i artiklen Sådan løser du problemet, hvis Illustrator går ned

Identificer producenten af grafikkortet, og opdaterer grafikdriverne.

Opdater Wacom-driverne.

Afinstaller alle versioner af Microsoft Visual C++ fra computeren, og installer den nyeste version.

Du kan finde oplysninger om, hvordan du finder frem til de beskadige skrifttyper og fjerner dem, i artiklen Fejlfinding af problemer med skrifttyper.

På programlinjen skal du klikke på ikonet GPU-ydeevne og vælge GPU-ydeevne. Læs mere om GPU-ydeevne.

Prøv disse teknikker til optimering af Illustrators ydeevne i Windows eller Mac OS X.

Illustrator er fuldt kompatibel med Apple-computere med Apple Silicon M1-chip og virker 1,5 gange så hurtigt sammenlignet med tidligere systemer med lignende konfiguration. Du kan læse mere i artiklen Illustrator til Apple Silicon.

Du kan indstille indstillingerne for indlejring af skrifttyper, billeder og andre oplysninger, når du har valgt Fil > Gem som eller Fil > Gem en kopi. Indstillingerne varierer efter det filformat, du har valgt. Læs mere om at gemme illustrationer.

I denne vejledning kan du læse om, hvordan du laver et personligt logo med vektorbaserede billeder. Du kan læse om, hvordan du får vist og ændrer gennemsigtighed, i denne artikel om gennemsigtighed og blanding.

Du kan skabe realistisk 3D-grafik ved at kombinere lyseffekter og andre effekter med ressourcerne i Adobe Substance.

Du kan blande objekter på iPad eller -skrivebordsprogrammet med værktøjet Bland.

Illustrator har flere metoder til at klippe, dele og trimme objekter, herunder værktøjerne kniv og saks.

Lærredet kan roteres ved hjælp af værktøjet Roter visning eller ved at bruge pegefeltet.

Der er flere måder at importere eller eksportere billeder mellem Illustrator og Photoshop på. Sådan bruger du Illustrator-billeder i Photoshop.

Du kan downloade Illustrator fra kataloget over Creative Cloud-apps. Du skal logge på med dit Adobe ID og adgangskoden for at kunne downloade. For at få flere oplysninger om, hvordan du installerer ældre versioner eller tjekker, om der er opdateringer, se Download dine Creative Cloud-apps.

Se også systemkravene til Illustrator for at sikre, at dit system er kompatibelt med vores opdateringer. Illustrator er fuldt kompatibel med Apple-computere med Apple Silicon M1-chip. Du kan læse mere i artiklen Illustrator til Apple Silicon.

Se Fejlmeddelelsen: Creative Cloud-skrivebordsprogrammet "blev ikke installeret" for at finde en løsning på problemet. Du kan se flere løsninger på problemer med download, installation og opdatering i denne fejlfindingsvejledning til download og installation.

Ja! Du kan downloade prøveversioner af alle Creative Cloud-apps vha kataloget over Creative Cloud-apps. Du skal logge på med dit Adobe ID og adgangskoden for at kunne downloade en prøveversion. Find ud af, hvordan du downloader og installerer en Creative Cloud-prøveversion.

Her kan du læse nogle simple løsninger til enkle problemer med Adobe ID og med at logge på, så du kan få adgang til kontoen igen.

Du kan installere Illustrator og andre Creative Cloud-apps på op til to computere. Hvis du vil installere det på en tredje computer, skal du deaktivere det på en af de tidligere maskiner. Læs mere om installation af et Creative Cloud-program på en anden computer.

Log ind på din Adobe-konto. I afsnittet Adgangskode skal du vælge Skift for Aktuel adgangskode og derefter følge vejledningen på skærmen.

Har du glemt din adgangskode? Find ud af, hvordan du nulstiller den.

Sådan skifter du nemt Creative Cloud-abonnement. Følg disse trin-for-trin-anvisninger til opgradering eller ændring af abonnement.

Det er nemt at konvertere prøveversionen til et betalt medlemskab. Følg disse trin-for-trin-anvisninger til opgradering og start af medlemskabet.

Hvis du stopper medlemskabet, vil du stadig have adgang til fordele, som er gratis for Creative Cloud-medlemmer, samt alle de filer, du har gemt på enheden. Du vil ikke have adgang til apps og heller ikke de fleste tjenester, og cloud-lagret vil være reduceret til 2 GB. Læs, hvordan du annullerer dit Creative Cloud-medlemskab og forstår Adobes abonnementsvilkår.