Fejlfinding og hjælp

Download og installer

Hvordan downloader og installerer jeg Illustrator?

Du kan downloade Illustrator fra kataloget over Creative Cloud-apps. Du skal logge på med dit Adobe ID og adgangskoden for at kunne downloade. Du kan få flere oplysninger, herunder hvordan man installerer ældre versioner eller søger efter opdateringer, i Overførsel og installation af Creative Cloud-apps.

Hvorfor kan jeg ikke installere Illustrator?

Se Fejlmeddelelsen: Creative Cloud-skrivebordsprogrammet "blev ikke installeret" for at finde en løsning på problemet. Du kan se flere løsninger på problemer med download, installation og opdatering i denne fejlfindingsvejledning til download og installation.

Kan jeg downloade en prøveversion af Illustrator?

Ja! Du kan downloade prøveversioner af alle Creative Cloud-apps vha. kataloget over Creative Cloud-apps. Du skal logge på med dit Adobe ID og adgangskoden for at kunne downloade en prøveversion. Du kan finde yderligere oplysninger i Download og installation af Creative Cloud-prøveversion.

Hvordan henter jeg mit Adobe ID eller min adgangskode?

Her kan du læse nogle simple løsninger til enkle problemer med Adobe ID og med at logge på, så du kan få adgang til kontoen igen.

Kan jeg installere Illustrator på en anden computer?

Du kan installere Illustrator og andre Creative Cloud-apps på op til to computere. Hvis du vil installere det på en tredje computer, skal du deaktivere det på en af de tidligere maskiner. Lær mere om aktivering og deaktivering af Creative Cloud-apps.

Kontoadministration

Hvordan ændrer jeg adgangskoden?

Log på Adobes kontoside med det nuværende Adobe ID samt adgangskoden. Derfra klikker du på fanen Sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger, og klik derefter på Rediger under Adgangskode. Du finder flere oplysninger om ændring af adgangskode og andre kontooplysninger under Administration af din Adobe ID-konto.

Hvordan kan jeg ændre mine kreditkortoplysninger?

Hvordan opgraderer eller ændrer jeg mit medlemskab?

Sådan skifter du nemt Creative Cloud-abonnement. Følg disse trin-for-trin-anvisninger til opgradering eller ændring af abonnement.

Prøveversionen udløber snart. Hvordan konverterer jeg den?

Det er nemt at konvertere prøveversionen til et betalt medlemskab. Følg disse trin-for-trin-anvisninger til opgradering og start af medlemskabet.

Hvordan annullerer jeg, og hvad sker der med mine filer?

Hvis du stopper medlemskabet, vil du stadig have adgang til fordele, som er gratis for Creative Cloud-medlemmer, samt alle de filer, du har gemt på enheden. Du vil ikke have adgang til apps og heller ikke de fleste tjenester, og cloud-lagret vil være reduceret til 2 GB. Find ud af, hvordan man annullerer forskellige typer af Creative Cloud-medlemskaber og forstå Adobes abonnementsvilkår.

Almindelige opgaver

Hvordan indlejrer jeg skrifttyper og billeder i filen?

Du kan indstille indstillingerne for indlejring af skrifttyper, billeder og andre oplysninger, når du har valgt Fil > Gem som eller Fil > Gem en kopi. Indstillingerne varierer efter det filformat, du har valgt. Læs mere om at gemme illustrationer.

Hvordan laver jeg et logo?

I denne vejledning kan du læse om, hvordan du laver et personligt logo med vektorbaserede billeder.

Hvordan gør jeg baggrunden på logoet gennemsigtigt?

Læs, hvordan du får vist og kan ændre gennemsigtighed i denne artikel om funktionerne gennemsigtighed og blanding.

Hvordan trimmer eller klipper jeg et objekt?

Illustrator har flere metoder til at klippe, dele og trimme objekter, herunder værktøjerne kniv og saks.

Hvordan beskærer man et foto i Illustrator?

Illustrator bruger masker i stedet for beskæring til at skjule dele af billederne. Læs om, hvordan man bruger og redigerer udsnitsmasker.

Funktionalitet

Hvordan aktiverer jeg funktionen GPU-ydeevne?

På programlinjen skal du klikke på ikonet GPU-ydeevne og vælge GPU-ydeevne. Læs mere om GPU-ydeevne.

Hvorfor forårsager funktionen GPU-ydeevne mærkelig adfærd?

Illustrator er megalangsom. Hvordan kan jeg få det til at køre hurtigere?

Prøv disse teknikker til optimering af Illustrators ydeevne i Windows eller Mac OS X.

Nedbrud

Illustrator gik lige ned. Er der en måde, jeg kan gendanne mit arbejde på?

Ja! Heldigvis kan du med Illustrators funktion til automatisk datagendannelse sandsynligvis gendanne det meste at dit arbejde – selv hvis du ikke for nylig har gemt filen.

Illustrator går ned, når åbner det. Hvad gør jeg?

Flere faktorer kan forårsage, at Illustrator går ned, når du åbner det. Du skal måske installere en manglende fil eller opdatere inputenhedens driver.

Hvorfor kan jeg ikke ændre, gemme eller udskrive filen uden fejl?

Fællesskab

Populære Illustrator-underfora: