Download Lightroom Classic, og find vejledninger for at komme i gang.

Sådan downloades og installeres Lightroom Classic

laptop-download

Installering for første gang eller på en ny computer?
Klik på Download Lightroom Classic nedenfor for at downloade Lightroom Classic. Følg vejledningen på skærmen for at logge på og installere. Hvis dette er første gang, du installerer et Creative Cloud-program, installeres Creative Cloud-klientprogrammet også.

Har du brug for hjælp med dit abonnement

Har du glemt dit Adobe ID eller din adgangskode?

Dit Adobe ID er den mailadresse, du brugte, da du første gang startede en prøveversion eller købte en Adobe-app eller et medlemskab. Find løsninger på almindelige problemer med Adobe ID og login

Hvorfor skal jeg logge på for at bruge Lightroom Classic?

Du er nødt til at logge ind regelmæssigt pga. licensgodkendelse – hver 30. dag for månedlige medlemmer og hver 99. dag for årlige medlemmer. Du skal også logge på, når du downloader eller opdaterer Lightroom Classic. Yderligere oplysninger finder du i Log ind for at aktivere dine Adobe-apps.

Jeg købte det forkerte abonnement. Hvordan skifter jeg abonnement?

Her kan du læse om, hvordan du skifter til et andet Adobe-abonnement eller ændrer lagerpladsen eller faktureringsfrekvensen for dit aktuelle abonnement.

Hvordan får jeg min faktura?

Du kan udskrive en faktura fra din konto på Adobe.com. Du kan læse mere i Udskrivning af kvittering eller faktura for betaling.