Følg nedenstående trin for at komme i gang med Lightroom Classic

Sådan downloades og installeres Lightroom Classic

laptop-download

Klik på Download Lightroom Classic nedenfor for at downloade Lightroom Classic. Følg instruktionerne på skærmen for at logge ind og installere. (Det gør ikke noget, hvis du starter på siden for den gratis prøveversion. Du downloader din abonnementsversion, når du logger ind.)

Få hjælp til dit medlemskab

Har du glemt dit Adobe ID eller din adgangskode?

Dit Adobe ID er den mailadresse, du brugte, da du første gang startede en prøveversion eller købte en Adobe-app eller et medlemskab. Find løsninger på almindelige problemer med Adobe ID og login

Hvorfor skal jeg logge på for at bruge Lightroom Classic?

Du er nødt til at logge ind regelmæssigt pga. licensgodkendelse – hver 30. dag for månedlige medlemmer og hver 99. dag for årlige medlemmer. Du skal også logge på, når du downloader eller opdaterer Lightroom Classic. Du kan læse mere i Log ind og log ud for at aktivere eller deaktivere Creative Cloud-apps.

Kan jeg installere Lightroom Classic på en anden computer?

Du kan installere Lightroom Classic og andre Creative Cloud-apps på op til to computere. Hvis du vil installere det på en tredje computer, skal du deaktivere det på en af dine andre computere. Lær mere om aktivering og deaktivering af Creative Cloud-apps.

Hvordan får jeg min faktura?

Du kan udskrive en faktura fra din konto på Adobe.com. Du kan læse mere i Udskrivning af kvittering eller faktura for betaling.