Fejlfinding og hjælp

Download og installer

Hvordan downloader og installerer jeg Media Encoder?

Du kan downloade Media Encoder fra kataloget over Creative Cloud-apps. Du skal logge på med dit Adobe ID og adgangskoden for at kunne downloade. For at få flere oplysninger om, hvordan du installerer ældre versioner eller tjekker, om der er opdateringer, se Download dine Creative Cloud-programmer.

Hvorfor kan jeg ikke installere Media Encoder?

Se Fejlmeddelelsen: Creative Cloud-skrivebordsprogrammet "blev ikke installeret" for at finde en løsning på problemet. Du kan se flere løsninger på problemer med download, installation og opdatering i denne fejlfindingsvejledning til download og installation.

Kan jeg downloade en prøveversion af Media Encoder?

Ja! Du kan downloade prøveversioner af alle Creative Cloud-apps vha. kataloget over Creative Cloud-apps. Du skal logge på med dit Adobe ID og adgangskoden for at kunne downloade en prøveversion. Du kan finde yderligere oplysninger i Download og installation af Creative Cloud-prøveversion.

Hvordan henter jeg mit Adobe ID eller min adgangskode?

Her kan du læse nogle simple løsninger til enkle problemer med Adobe ID og med at logge på, så du kan få adgang til kontoen igen.

Kan jeg installere Media Encoder på en anden computer?

Du kan installere Media Encoder og andre Creative Cloud-apps på op til to computere. Hvis du vil installere det på en tredje computer, skal du deaktivere det på en af de tidligere maskiner. Lær mere om aktivering og deaktivering af Creative Cloud-apps.

Kontoadministration

Hvordan ændrer jeg adgangskoden?

Log på Adobes kontoside med det nuværende Adobe ID samt adgangskoden.Derfra klikker du på fanen Sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger, og klik derefter på Rediger under Adgangskode. Du finder flere oplysninger om ændring af adgangskode og andre kontooplysninger under Administration af din Adobe ID-konto.

Hvordan kan jeg ændre mine kreditkortoplysninger?

Hvordan opgraderer eller ændrer jeg mit medlemskab?

Sådan skifter du nemt Creative Cloud-abonnement. Følg disse trin-for-trin-anvisninger til opgradering eller ændring af abonnement.

Prøveversionen udløber snart. Hvordan konverterer jeg den?

Det er nemt at konvertere prøveversionen til et betalt medlemskab. Følg disse trin-for-trin-anvisninger til opgradering og start af medlemskabet.

Hvordan annullerer jeg, og hvad sker der med mine filer?

Hvis du annullerer medlemskabet, vil du stadig have adgang til fordele, som er gratis for Creative Cloud-medlemmer, samt alle de filer, du har gemt på enheden. Du vil ikke have adgang til apps og heller ikke de fleste tjenester, og cloud-lageret vil være reduceret til 2 GB. Find ud af, hvordan du opsiger dit Creative Cloud-medlemskab, og læs Adobes abonnementsvilkår.

Eksportere video

Kan jeg eksportere fra Premiere Pro uden at afbryde mit arbejde?

Ja. Klik på frem for Eksportér i panelet Eksportér i Premiere Pro. Hermed forhindres Premiere Pro i at låse, mens du eksporterer. Du kan finde ud af mere ved at se denne korte videovejledning om brug af Media Encoder som baggrundsmedieeksportprogram for Premiere Pro.

Hvordan eksporterer jeg en video til YouTube?

Vælg YouTube som sted for udgivelse på fanen Udgiv i dialogboksen i eksportindstillingerne. Du kan i denne videovejledning se hele arbejdsforløbet for udgivelse på YouTube.

Kan jeg eksportere en video til Twitter?

Ja. Vælg Twitter som sted for udgivelse på fanen Udgiv i dialogboksen i eksportindstillingerne. Du kan i denne korte videovejledning se hele arbejdsforløbet for udgivelse på Twitter.

Hvordan kan jeg opdatere eksportindstillingerne i Media Encoder?

Vælg Rediger > Eksportindstillinger for at åbne dialogboksen eksportindstillinger. Følg anvisningerne for at finjustere eksportindstillingerne.

Hvordan gengiver jeg i maksimal dybde uden indkodning og eksport?

Vælg Brug højeste gengivelseskvalitet eller Gengiv ved højeste bit-dybde i dialogboksen eksportindstillinger. Læs mere om, hvordan man aktiverer og bruger indstillingerne for højeste bit-dybde.

Almindelige problemer

Hvorfor er der røde billeder i min video, når jeg eksporterer fra Premiere Pro?

Der kan være et problem med den måde, som optagelsen blev omsat til kode på. Når Media Encoder støder på billeder, som ikke kan afkodes, indsættes der i stedet røde billeder. Find ud af mere om, hvordan du retter røde billeder, når du eksporterer fra Premiere Pro.

Hvorfor har jeg dublerede billeder efter eksport af H.264-optagelser?

Din version af Media Encoder kan være forældet. Hvis du har a abonnement på Creative Cloud, som omfatter adgang til Media Encoder, kan du læse mere om download af opdateringer til appen.

Hvorfor kan jeg ikke eksportere DNxHD MXF-filer til Premiere Pro eller andre effekter?

Nogle få faktorer kan forårsage denne adfærd. Prøv at opdatere forudindstillingerne for indkodning, justere filformaterne eller installere Media Encoder på en anden maskine for at løse problemet.

Fællesskab

Deltag i samtalen.

Populære relaterede fora