Denne funktion er på nuværende tidspunkt kun tilgængelig for iOS-brugere i Storbritannien, Singapore, Canada, Sydafrika og Australien.

Værktøjet til linsekorrektion retter op på linserelaterede problemer som forvrængning, farveafvigelse, vignet og perspektiv. Hver linse har et unikt design, så anvendelsen af linsekorrektion afhænger af den type linse, der findes i din enhed.

Sådan anvender du linsekorrektion for at rette op på linserelaterede problemer:

1. Åbn Photoshop Express, og vælg værktøjet Korrektion i panelet forneden.

2. Vælg Optik.

3. Slå indstillingen Aktivér linsekorrektion til.

Lens_correction

Bemærk:

Indstillingen Aktivér linsekorrektion forbliver inaktiv ved fotos, hvor der ikke opstår linserelaterede problemer.