Send dine dokumenter til underskrivelse

Herunder finder du de hurtige trin til afsendelse af et dokument via Adobe Sign.

Hvis du ikke har prøvet Adobe Sign før og ikke føler dig tryg med blot de hurtige trin, er der også et link til en fuldt illustreret trin for trin-artikel for alle arbejdsforløb.

"Kun jeg underskriver" – når det kun er dig, der skal underskrive

1. Klik på Kun jeg underskriver på dashboardet.
  2. Angiv mailadressen på modtageren i feltet Til:.
  3. Brug træk og slip, vedhæft eller vælg et biblioteksdokument, der skal sendes.
  4. Vælg Eksempel, sæt signaturer, eller tilføj formularfelter.
  5. Klik på Næste.
  6. Træk og slip de nødvendige filer over på dokumenterne.
  7. Klik på Underskriv, og send så.
  8. Udfyld felterne, og sæt din signatur.
  9. Klik på knappen Klik for at underskrive.

Bemærk:

Hvis du foretrækker en mere uddybende forklaring på processen, kan du finde den fulde trin for trin-vejledning her!

En anden skal underskrive et dokument, du sender

1. Klik på siden Send eller Få et dokument underskrevet.
  2. Angiv mailadressen på underskriveren i feltet Mailadresse på modtager.
  3. Brug træk og slip, vedhæft eller vælg et biblioteksdokument, der skal sendes.
  4. Vælg Vis og tilføj signaturfelter
  5. Klik på Næste.
  6. Træk felter fra toppen af siden og over på dokumentet.
  7. Klik på Send.

Bemærk:

Hvis du foretrækker en mere uddybende forklaring på processen, kan du finde den fulde trin for trin-vejledning her!

Flere parter skal underskrive et dokument, du sender

1. Gå til siden Send.
  2. Angiv mailadresserne på underskriverne i den rækkefølge, de skal underskrive.
  3. Vedhæft et dokument via knappen Vedhæft, eller vælg et biblioteksdokument.
  4. Vælg Vis og tilføj signaturfelter
  5. Klik på Næste.
  6. Træk og slip felter til den første underskriver (er valgt som standard).
  7. Vælg den næste underskriver i pop op-menuen Vælg deltager i øverste højre hjørne af den højre rude.
  8. Placer felter for den næste underskriver.
  9. Klik på Send.

Bemærk:

Hvis du foretrækker en mere uddybende forklaring på processen, kan du finde den fulde trin for trin-vejledning her!

Mega-underskriv – send hundredvis af transaktioner på én gang

1. Klik på Mega Sign på dashboardsiden.
  2. Angiv den ønskede mailadresse i feltet Til:, eller klik på Importér modtagere og flet felter fra fil for at uploade en .CSV-fil.
  3. Brug træk og slip, vedhæft eller vælg et biblioteksdokument, der skal sendes.
  4. Vælg Eksempel, sæt signaturer, eller tilføj formularfelter.
  5. Klik på Næste.
  6. Træk felter fra toppen af siden og over på dokumentet. Hver enkelt modtager får det samme dokument, så felterne vises for hver enkelt underskriver.
  7. Klik på Send.

Bemærk:

Hvis du foretrækker en mere uddybende forklaring på processen, kan du finde den fulde trin for trin-vejledning her!

Mobil – send dokumenter ved hjælp af iOS- eller Android-appen

1. Log på Adobe Sign-mobilappen.
  2. Vælg Send til underskrivelse.
  3. Angiv mailadressen på underskriveren i feltet Til:.
  4. Vælg Vedhæft dokument, vælg dokument, der skal afsendes, og tryk på knappen Vedhæft.
  5. Rediger Dokumentnavn eller Meddelelse efter behov.
  6. Hvis du har brug for at placere felter på dokumentet, skal du vælge Eksempel, sæt signaturer, eller tilføj formularfelter og angive Til.
  7. Vælg knappen Send til underskrivelse.
  8. Hvis du vælger at tilføje felter, skal du vælge og trække felter over på dokumentet og vælge knappen Send.