Arbejdsforløb

Hvis du vil sende et dokument til flere underskrivere, der deler en mailadresse, skal du skrive underskrivernes samme mailadresse i feltet Til: to gange.

Når det er underskrevet, sender Adobe Sign dokumentet til den samme mailadresse igen for at få den anden underskrivers signatur.

Hurtige trin

1. Log på din Adobe Sign-konto.
  2. Klik på fanen Send, og skriv mailadressen to gange i feltet Til:.
  3. Upload dokumentet, og markér afkrydsningsfeltet "Se positioner eller tilføj formularfelter" i bunden.
  4. Klik på Vælg deltageren øverst til venstre, og vælg mail som E-underskriv med underskriverens mailadresse. Træk de ønskede formular-/signaturfelter fra toppen, og placer det på dokumentet, hvor den første underskriver skal tilføje data/underskrive formularen.
  5. Klik igen på Vælg deltageren øverst til højre, og vælg denne gang mailen som E-underskriv med underskriverens mailadresse (1). Træk de ønskede formular-/signaturfelter fra toppen, og placer det på dokumentet, hvor den anden underskriver skal tilføje data/underskrive formularen.
  6. Når alle formular-/signaturfelterne er placeret på dokumentet for begge underskrivere, skal du klikke på Send øverst til højre.
  7. Dit dokument sendes til den samme mailadresse to gange for at få begge underskriveres signaturer.

Trin for trin

1. Log på din Adobe Sign-konto.

2. Klik på fanen Send, og skriv mailadressen to gange i feltet Til:.

3. Upload dokumentet, og vælg Eksempel, sæt signaturer, eller tilføj formularfelter i bunden. Klik på Næste.

4. Klik på Vælg deltageren øverst til venstre, og vælg mailen som E-underskriv med underskriverens mailadresse.

Træk de krævede formular-/signaturfelter fra toppen, og placer det på dokumentet, hvor den første underskriver skal tilføje data/underskrive formularen.

5. Klik på Vælg deltageren øverst til venstre, og vælg denne gang den anden mailadresse E-underskriv med underskriverens mailadresse (1).

Træk formular-/signaturfelterne fra toppen, og placer dem på dokumentet, hvor den anden underskriver skal tilføje data/underskrive formularen.

Bemærk:

Når du vælger Underskriverens mailadresse (1) som deltageren, nedtones alle de formular- og signaturfelter, der er placeret for den første underskriver.

6. Når alle formular-/signaturfelterne er placeret på dokumentet for begge underskrivere, skal du klikke på Send øverst til højre.