Send en aftale til flere underskrivere

Det at få flere signaturer på et enkelt dokument er et af de vigtigste arbejdsforløb i Adobe Sign. Det giver dig mulighed for at indsamle signaturer i en bestemt rækkefølge (eller parallelt for Pro-konti og opefter).

Hurtige trin

1. Gå til siden Send.
  2. Angiv mailadresserne for underskriverne i den rækkefølge, de skal underskrive i.
  3. Vedhæft et dokument via knappen Tilføj filer, eller brug træk og slip på en fil.
  4. Vælg Vis og tilføj signaturfelter
  5. Klik på Næste.
  6. Træk og slip felter til den første underskriver (er valgt som standard).
  7. Vælg den næste underskriver i pop op-menuen Vælg deltager i øverste højre hjørne af siden.
  8. Placer felter for den næste underskriver.
  9. Klik på Send.

Trin for trin

1. Angiv mailadresserne på dine underskrivere i feltet Angiv modtagermail. Rækkefølgen af mailadresserne er som standard angivet i den rækkefølge, de bliver bedt om at underskrive i.

Indtast mailadresserne

Bemærk:

På Pro-tjenesteniveauet og højere kan afsenderen vælge at give alle underskrivere mulighed for at udskrive parallelt eller efter hinanden.

2. Vedhæft et dokument og vælg Vis og tilføj signaturfelter for at sætte felter til alle dine underskrivere, og klik derefter på Næste.

Klik på Næste
  3. Du føres til oprettelsesmiljøet med træk og slip. Som standard vælges den første mailadresse, der er angivet, pop op-menuen Vælg deltager på sidens øverste højre hjørne.

Vælg deltagere
  4. Træk felter for underskriveren fra den højre rude over i dokumentet.

Tilføj signatur
  5. Vælg den næste underskriver i pop op-menuen Vælg deltager.

Vælg den næste underskriver
  6. Træk derefter igen felter fra den øverste rude over i dokumentet for den valgte underskriver.

Bemærk:

Du kan også justere, hvem et felt er tildelt til, ved at dobbeltklikke på feltet og vælge den ønskede underskriver i pop op-menuen Rolle.

Vælg rolle
  7. Følg trin 5 og 6 for hver underskriver. Når du har placeret alle de nødvendige felter, skal du klikke på Send for hver enkelt underskriver.

Klik på Send