Send en aftale til én enkelt underskriver

At sende et dokument til underskrivelse er det grundlæggende arbejdsforløb, der bruges i Adobe Sign. At sende et dokument til underskrivelse til kun én underskriver er den nemmeste måde at bruge systemet på.

Hurtige trin

1. Klik på siden Send, eller klik på Få et dokument underskrevet.
  2. Angiv mailadressen på underskriveren i feltet Modtager.
  3. Træk og slip, vedhæft eller vælg et biblioteksdokument, der skal sendes.
  4. Vælg Vis og tilføj signaturfelter.
  5. Klik på Næste.
  6. Træk filer fra toppen af siden over på dokumentet.
  7. Klik på Send.

Trin for trin

1. Hvis du vil sende et dokument, skal du enten klikke på knappen Send eller linket Få et dokument underskrevet på startsiden.

Klik på Send
  2. Angiv mailadressen på modtageren i feltet Modtagere.

Indtast mailadresse
  3. Træk og slip, vedhæft eller vælg et biblioteksdokument, der skal sendes.

Vælg et dokument, der skal sendes
  4. Hvis du vil tilføje felter, som din underskriver kan interagere med, skal du vælge Vis og tilføj signaturfelter.

Når alt er konfigureret, skal du klikke på Næste.

Vælg Eksempel
  5. Træk felter fra fanerne til højre på skærmen og over på dokumentet.

Tilføj signatur
  6. Når du har sat alle felterne på dokumentet, skal du klikke på Send.

Klik på Send