Send en aftale til den samme mailadresse to gange

Nogle gange deler to eller flere personer samme mailadresse, og det er nødvendigt at få alle deres signaturer på ét dokument.

Dette sker nemt via Adobe Sign, der bruger den samme proces som ved at hente unikke signaturer fra forskellige mailadresser.

Eftersom en unik, bindende signatur kræver en unik, logget hændelse, skal du tilføje så mange modtagere, som der er underskrivere.  I dette tilfælde har alle modtagere den samme mailadresse.

Hurtige trin

1. På siden Send skal du skrive mailadressen i sektionen Modtagere én gang per underskriver.
    1.  Hvis du har to underskrivere, bør der være to modtagere. Hvis du har tre underskrivere, bør der være tre modtagere osv.
  2. Træk og slip, vedhæft, eller vælg et dokument, der skal sendes
  3. Vælg Vis og tilføj signaturfelter
  4. Klik på Næste
  5. Træk felter over på dokumentet for den første underskriver
  6. Vælg den næste underskriver fra pop op-menuen Modtagere
    1. Den anden modtager er den anden forekomst af mailadressen på listen.
  7. Træk felter over på dokumentet for den anden underskriver
  8. Gentag trin 6-7 for hver modtager i aftalen
  9. Klik på Send.

Trin for trin

1. På siden Send skal du skrive mailadressen i Modtager-felterne – én gang for hver underskriver af aftalen

I eksemplet nedenfor vil tre underskrivere underskrive fra den samme mailadresse:

To modtagere med den samme mailadresse
  2. Træk og slip en fil til sektionen Filer, eller klik på linket Tilføj filer for at vedhæfte et dokument fra dit bibliotek eller netværk.

Vedhæft et dokument
  3. Markér Vis og tilføj signaturfelter, og klik på Næste.

Aktivér felterne Vis og tilføj signatur
  4. Den første forekomst af den angivne mailadresse (øverst på modtagerlisten) er den første til at underskrive.

• Bemærk farveblokkene ud for de enkelte modtagere. Disse matcher farveflaget på hvert felt, der er tilknyttet modtageren
    • Når en modtager er aktiv, vil der være et flueben i deres farvefelt
    • Felter, der placeres for den aktive modtager, tilknyttes automatisk til den modtager

Træk felter fra det højre spor over på dokumentet for den første modtager

Placer de første underskriverfelter
  5. I pop op-menuen Modtagere skal du vælge den anden gentagelse af mailadressen.

• Den anden underskriver har en anden farveblok
    • Efter at være blevet valgt vil du se fluebenet i den anden underskrivers blok
    • Den modtager, der vises i grænsefladen, er den anden underskriver
    Placer et andet sæt felter for den anden underskriver
  6. Træk og slip felterne for den anden modtager over på dokumentet på de nødvendige steder.

• De placerede felter har den anden underskrivers farveflag
    Vælg anden forekomst af mailadressen

Bemærk:

De felter, der er tilknyttet den aktive modtager, er lysere i grænsefladen den de felter, der er tilknyttet andre modtagere (som er nedtonet grå).

7. Trintekst

Gentag trin 5-6 for yderligere modtagere

field_placment
  8. Når du har placeret alle de nødvendige felter, skal du klikke på Send.

Send