Send en aftale til den samme mailadresse to gange

Nogle gange deler to personer samme mailadresse, og det er nødvendigt at få begge deres signaturer på et dokument. Det gøres nemt ved hjælp af Adobe Sign, der bruger en lignende proces med at få to signaturer fra to forskellige mailadresser.

Hurtige trin

1. På siden Send skal du skrive mailadressen i sektionen Modtagere to gange.
  2. Træk og slip, vedhæft, eller vælg et dokument, der skal sendes.
  3. Vælg Vis og tilføj signaturfelter
  4. Klik på Næste.
  5. Træk felter over på dokumentet for den første underskriver.
  6. Vælg den næste underskriver fra pop op-menuen Modtagere. Den anden gentagelse slutter på "(1)".
  7. Træk felter over på dokumentet for den anden underskriver.
  8. Klik på Send.

Trin for trin

1. På siden Send skal du skrive den samme mailadresse i felterne Modtagere.

To modtagere med den samme mailadresse
  2. Træk og slip, vedhæft, eller vælg et dokument, der skal sendes til underskriverne.

Vedhæft et dokument
  3. Markér Vis og tilføj signaturfelter, og klik på Næste.

Aktivér felterne Vis og tilføj signatur
  4. Den første af de mailadresser, du skrev, er den første person, der skal underskrive. Træk felter fra den højre skinne over på dokumentet.

Placer de første underskriverfelter
  5. I pop op-menuen Modtagere skal du vælge den anden gentagelse af mailadressen. Den angives med "(1)". Selvom der står 1, er det person nummer to.

Vælg anden forekomst af mailadressen
  6. Træk og slip felterne for den anden underskriver over på dokumentet på de nødvendige placeringer.

Placer et andet sæt felter for den anden underskriver
  7. Når du har placeret alle de nødvendige felter, skal du klikke på Send.

Send aftalen