Vianmääritys ja apu

Käyttöönotto

Miten voin suunnitella Creative Cloud for enterprisen käyttöönoton?

Jos suunnittelet Creative Cloudin tai Document Cloudin käyttöönottoa, olisi hyvä pysähtyä hetkeksi miettimään, miten sovellusten, tallennustilan ja palveluiden käyttöönotto ja hallinta järjestetään tehokkaimmin.

Miten voin määrittää käyttäjien tunnistetiedot?

Adobe käyttää tunnistetietojen hallinnan taustajärjestelmää käyttäjien todentamiseen ja valtuuttamiseen. Sinun on suunniteltava ja sitten määritettävä käyttäjien tunnistetiedot yrityksesi vaatimusten mukaan.

Miten voin hallita käyttäjiä ja tuotteita?

Voit luoda, hakea, päivittää ja poistaa käyttäjätilejä Käyttäjien hallinta ‑toiminnolla. Nämä käyttäjätilit oikeuttavat organisaatiosi loppukäyttäjät Adoben tuotteiden ja palveluiden käyttöön.

Organisaatiosi ostaa Adoben yrityssopimuksia, jotka antavat käyttöoikeudet Adoben eri tuotteisiin ja palveluihin. Niiden joukossa voi olla myös Creative Cloud ‑tuotteita. Hanki yksityiskohtaisia tietoja siitä, miten voit tarkentaa näiden sopimusten ja palveluiden käyttöä.

Miten voin ottaa sovellukset ja päivitykset käyttöön?

Luomiesi pakettien avulla voit määrittää, mitkä sovellukset ja palvelut haluat ottaa käyttäjilläsi käyttöön. Nämä paketit voidaan sitten ottaa käyttöön organisaatiosi käyttäjien tietokoneissa. Voit suorittaa myös hiljaisen ja mukautetun käyttöönoton, jossa käyttäjiltä ei vaadita mitään toimia asennuksen aikana.

Usein kysytyt kysymykset

Mitä Adobe Creative Cloud for enterprise sisältää?

Creative Cloud for enterprise ‑tilisi mukana toimitetaan luovia sovelluksia, kuten Photoshop ja InDesign, CreativeSync, jonka avulla voit synkronoida resurssisi älykkäästi, luovia resursseja, kuten Adobe Stock ja Adobe Fonts, julkaisutoimintaan käytettäviä mobiilisovelluksia sekä immateriaaliomaisuutesi ja luovien sisältöjesi yritystason suojaus. Lue lisää Creative Cloud for enterprisesta.

Mistä löydän tietoja Creative Cloud for enterprisen nimettyihin käyttöoikeuksiin perustuvasta käyttöönotosta?

Katso tämä video, jossa käsitellään Creative Cloud for enterprisen käyttöönottoa, ja perehdy yritysten, oppilaitosten ja julkishallinnon käyttöoikeuksien käyttöönottoresursseihin.

Mistä saan tietoja Adobe Provisioning Toolkitistä?

Adobe Provisioning Toolkit Enterprise Edition on tuettuihin ympäristöihin tarkoitettu komentorivityökalu, joka helpottaa Adobe®-tuotteiden sarjoittamisen seurantaa ja hallintaa. Ota selvää, miten voit ladata sen ja käyttää sitä yrityskäyttöoikeutesi hallintaan.

Mistä löydän lisätietoja Creative Cloud for enterprisesta?

Lisää usein kysyttyjä kysymyksiä on Creative Cloud for enterprisen usein kysytyissä kysymyksissä.

Yleisiä ongelmia

Miksi virhe 190 ilmenee, kun yritän asentaa paketteja?

Project Felixin sisältävän paketin asennus epäonnistuu Windows 10 ‑tietokoneissa, sillä se ei vastaa järjestelmän vähimmäisvaatimuksia.

Miksi näen määritysvirhettä 16 koskevan viestin, kun käynnistän Creative Cloud ‑sovelluksen?

Tämä virhe ilmenee yleensä silloin, kun käyttäjällä ei ole riittäviä käyttöoikeuksia tietokoneessa, jossa sovellus on käynnissä. Määritä Adobe PCD- ja SLStore-kansioiden käyttöoikeudet toimimalla käyttöjärjestelmäsi ohjeiden mukaan.

Miksi tilausta ei sitä määritettäessä automaattisesti määritetä kirjautuneena olevalle käyttäjälle?

Kun tilaus määritetään Adobe ID:hen tai Enterprise ID:hen, tilausta ei automaattisesti määritetä kirjautuneena oleviin koneisiin. Ongelmat voidaan yleensä ratkaista kirjautumalla ulos ja sitten uudelleen sisään.

Kun hyväksyn tärkeän Creative Cloud ‑päivityksen, miksi käyttöoikeuteni palautetaan kokeiluversioksi?

Ympäristöissä, joissa Creative Cloud on otettu käyttöön sarjoitettuna pakettina, voi ilmetä lisensointivirhe, jonka seurauksena sovellukset voivat näkyä kokeiluversioina. Ongelma voidaan yleensä ratkaista sarjoittamalla työasema uudelleen.