Vianmääritys ja apu

Käyttöönotto

Miten voin suunnitella käyttöönoton?

Jos suunnittelet Acrobat DC:n käyttöönottoa, olisi hyvä pysähtyä hetkeksi miettimään, miten sovellusten, tallennustilan ja palveluiden käyttöönotto ja hallinta järjestetään tehokkaimmin.

Miten voin määrittää käyttäjien tunnistetiedot?

Adobe käyttää tunnistetietojen hallinnan taustajärjestelmää käyttäjien todentamiseen ja valtuuttamiseen. Sinun on suunniteltava ja sitten määritettävä käyttäjien tunnistetiedot yrityksesi vaatimusten mukaan.

Miten voin hallita käyttäjiä ja tuotteita?

Voit luoda, hakea, päivittää ja poistaa käyttäjätilejä Käyttäjien hallinta ‑toiminnolla. Nämä käyttäjätilit oikeuttavat organisaatiosi loppukäyttäjät Adoben tuotteiden ja palveluiden käyttöön.

Organisaatiosi ostaa Adoben yrityssopimuksia, jotka antavat käyttöoikeudet Adoben eri tuotteisiin ja palveluihin. Niiden joukossa voi olla myös Document Cloud ‑tuotteita. Hanki yksityiskohtaisia tietoja siitä, miten voit tarkentaa näiden sopimusten ja palveluiden käyttöä.

Miten voin ottaa sovellukset ja päivitykset käyttöön?

Luomiesi pakettien avulla voit määrittää, mitkä sovellukset ja palvelut haluat ottaa käyttäjilläsi käyttöön. Nämä paketit voidaan sitten ottaa käyttöön organisaatiosi käyttäjien tietokoneissa. Voit suorittaa myös hiljaisen ja mukautetun käyttöönoton, jossa käyttäjiltä ei vaadita mitään toimia asennuksen aikana.

Yleisiä ongelmia

Miksi tilausta ei sitä määritettäessä automaattisesti määritetä kirjautuneena olevalle käyttäjälle?

Ongelmat voidaan yleensä ratkaista kirjautumalla ulos ja sitten uudelleen sisään. Lue lisää vihjeitä Adobe ID- tai Enterprise ID ‑tilausten määrityksiin liittyvien ongelmien ratkaisemisesta.

Kun hyväksyn tärkeän Document Cloud ‑päivityksen, miksi käyttöoikeuteni palautetaan kokeiluversioksi?

Ympäristöissä, joissa Document Cloud on otettu käyttöön sarjoitettuna pakettina, voi ilmetä lisensointivirhe, jonka seurauksena sovellukset voivat näkyä kokeiluversioina. Ongelma voidaan yleensä ratkaista sarjoittamalla työasema uudelleen.

Miksi minulta pyydetään sarjanumeroa tai Adobe ID:tä?

Tähän voi olla useita syitä:

• Olet ehkä asentanut Acrobat DC:n väärän version.
  • Acrobat DC ‑tililläsi voi olla virheellisiä tai puutteellisia tietoja.
  • Tietokoneesi ei ehkä pysty muodostamaan yhteyttä Adoben aktivointipalvelimiin.

Ota selvää, miten voit suorittaa näiden ongelmien vianmäärityksen ja saada Acrobat DC:n taas toimintakuntoon.

Miksi hallinnoijilla ei ole oikeuksia Adobe Signin hallinnointiin?

Käyttäjällä on oltava Adobe Signin hallinnoijan oikeudet, jotta hän voi hallinnoida Adobe Signia organisaation puolesta. Käyttäjän on myös kuuluttava tuotteen tilauksen määrityksestä vastaavaan käyttäjäryhmään. Jos haluat hallinnoida Adobe Sign ‑palveluiden toiminnallista käyttäytymistä, ota Admin Consolella lisää hallinnoijia käyttöön.