Vianmääritys & ohje

Lataaminen ja asentaminen

Miten Illustrator ladataan ja asennetaan?

Voit ladata Illustratorin Creative Cloud -sovellusluettelosta. Kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi suorittaaksesi latauksen. Lisätietoja, mukaan lukien vanhempien versioiden asentamisesta tai päivitysten tarkistamisesta, löydät kohdastaCreative Cloud -sovellusten lataaminen ja asentaminen.

Miksi Illustrator ei lataudu?

Katso ratkaisuja ”Asennusvirhe”-virheeseen kohdasta Virhe: "Asennusvirhe" Creative Cloud -työpöytäsovellus. Voit ratkaista muita lataus-, asennus- ja päivitysongelmia katsomalla kohdasta latauksen ja asennuksen vianmääritysopas.

Voinko ladata Illustratorin kokeiluversion?

Kyllä! Voit ladata minkä tahansa Creative Cloud -sovelluksen kokeiluversioita Creative Cloud -sovellusluettelosta. Kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi ladataksesi kokeiluversion. Katso tarkat ohjeet kohdasta Creative Cloud -sovellusten kokeiluversion lataaminen ja asentaminen.

Miten löydän Adobe ID -tunnukseni tai salasanani?

Voinko asentaa Illustratorin toiseen tietokoneeseen?

Voit asentaa Illustratorin ja muut Creative Cloud -sovellukset kahdelle tietokoneelle. Jos haluat asentaa sen kolmanteen tietokoneeseen, sinun täytyy poistaa se toisesta aiemmasta koneestasi. Lisätietoja aiheesta Creative Cloud -sovellusten käyttöönotto ja käytöstä poisto.

Tilienhallinta

Miten voin muuttaa salasanani?

Kirjaudu Adobe-tilit-sivullesi nykyisellä Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi. Napsauta siellä Suojaus & yksityisyys-välilehteä ja napsauta sittenMuuta kohdassa Salasana. Katso lisätietoja aiheesta salasanan ja muiden tilitietojen muuttaminen kohdasta Adobe ID -tilin hallinta.

Kuinka luottokorttitiedot voi muuttaa?

Miten päivitän tai muutan jäsenyyteni?

Creative Cloud -tilausten vaihtaminen on helppoa. Seuraa näitä vaiheittaisia ohjeita päivittääksesi ja vaihtaaksesi tilaustasi.

Kokeilujaksoni päättyy pian. Kuinka muunnan sen?

Kokeilujakson muuntaminen maksulliseksi jäsenyydeksi on helppoa. Seuraa näitä vaiheittaisia ohjeita päivittääksesi ja aloittaaksesi jäsenyytesi.

Kuinka peruutan sen ja mitä tapahtuu tiedostoilleni?

Jos keskeytät jäsenyytesi, sinulla on edelleen pääsy ilmaisiin Creative Cloud -jäsenyysetuihin ja kaikkiin laitteeseesi tallentamiisi tiedostoihin. Sinulla ei ole pääsyä sovelluksiin eikä useimpiin palveluihin ja pilvitallennustila vähenee 2 Gt:uun. Lue kuinka peruuttaa erityyppisiä Creative Cloud -jäsenyyksiä ja ymmärtää Adoben tilausehtoja.

Yleisiä tehtäviä

Kuinka upotan kirjasimet ja kuvat tiedostoihini?

Voit määrittää asetukset kirjasinten, kuvien ja muiden tietojen upottamiseen valittuasi Tiedosto > Tallenna nimellä tai Tiedosto > Tallenna kopio. Vaihtoehdot vaihtelevat valitsemastasi tiedostomuodon mukaan. Lue lisää aiheesta kuvamateriaalin tallentaminen.

Miten luodaan logo?

Kuinka teen logoni taustan läpinäkyväksi?

Lue, kuinka näyttää ja muuttaa läpinäkyvyyttä tässä artikkelissa, joka kuvaa läpinäkyvyyttä ja sekoitustiloja.

Kuinka rajata tai leikata objektia?

Illustrator tarjoaa useita tapoja leikata, jakaa ja rajata objekteja, mukaan lukien veitsi- ja saksityökalut.

Kuinka valokuvaa rajataan Illustratorissa?

Illustrator käyttää rajaamisen sijaan maskeja kuvan osien piilottamiseksi. Lue, kuinka käyttää ja muokata leikkausmaskeja.

Suorituskyky

Kuinka otan käyttöön GPU Performance -toiminnon?

Napsauta sovelluspalkissa GPU Performance -kuvaketta ja valitse GPU Performance. Lue lisää GPU Performance -toiminnosta.

Miksi GPU Performance -toiminto aiheuttaa outoa käyttäytymistä?

Illustrator on todella hidas. Miten saan sen toimimaan nopeammin?

Kokeile näitä tekniikoita Illustratorin suorituskyvyn optimoimiseksi Windows- tai Mac OS X -käyttöjärjestelmissä.

Kaatuminen

Illustrator vain kaatui Onko mitään keinoa saada takaisin työtäni?

Kyllä! Kaikeksi onneksi voit käyttää Illustratorin automaattista tietojen palautusta ja luultavasti saada takaisin suurimman osan työstäsi—vaikka et ole tallentanut tiedostoa äskettäin.

Illustrator kaatuu käynnistettäessä. Mitä minun tulee tehdä?

Useat tekijät voivat aiheuttaa Illustratorin kaatumisen käynnistettäessä. Sinun pitää ehkä asentaa tarvittava tiedosto tai päivittää syöttölaitteesi ohjain.

Miksi en voi muokata, tallentaa tai tulostaa tiedostoani virheettömästi?

Yhteisö

Liity keskusteluun.

Suositut Illustrator-alafoorumit