Kirjaudu sisään, hae jäsenyyteen liittyviä ohjeita ja opettele Adobe Stockin perusteet

Adobe Stockin käyttäminen

user_large_thumbnail

Adobe Stock on palvelu, joka tarjoaa suunnittelijoille ja yrityksille mahdollisuuden käyttää miljoonia korkealaatuisia valikoituja ja tekijänoikeusmaksuttomia resursseja, kuten valokuvia, videoita, kuvituksia, vektorigrafiikkaa, 3D-resursseja, malleja ja liikegrafiikkamalleja. Saat resurssit käyttöösi Adobe Stock -verkkosivustolta.

Aloittamisongelmia?

Oletko unohtanut Adobe ID:si tai salasanasi?

Adobe ID on sähköpostiosoite, jota käytit, kun aloitit kokeiluversion käytön tai ostit Adoben sovelluksen tai jäsenyyden ensimmäisen kerran. Etsi ratkaisuja yleisiin Adobe ID -tunnusta ja kirjautumista koskeviin ongelmiin.

Miten saan laskun?

Voit tulostaa laskun tililtäsi osoitteessa Adobe.com. Lisätietoja on artikkelissa Maksukuitin tai laskun tulostaminen.