Vianmääritys & ohje

Lataaminen ja asentaminen

Miten Media Encoder ladataan ja asennetaan?

Voit ladata Media Encoderin Creative Cloud -sovellusluettelosta. Kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi suorittaaksesi latauksen. Lisätietoja, mukaan lukien vanhempien versioiden asentamisesta tai päivitysten tarkistamisesta, löydät kohdasta Creative Cloud -sovellusten lataaminen.

Miksi Media Encoder ei asennu?

Katso ratkaisuja ”Asennusvirhe”-virheeseen kohdasta Virhe: "Asennusvirhe" Creative Cloud -työpöytäsovellus. Voit ratkaista muita lataus-, asennus- ja päivitysongelmia katsomalla kohdasta lataamisen ja asentamisen vianmääritysopas.

Voinko ladata Media Encoderin kokeiluversion?

Kyllä! Voit ladata minkä tahansa Creative Cloud -sovelluksen kokeiluversioita Creative Cloud -sovellusluettelosta. Kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi ladataksesi kokeiluversion. Katso tarkat ohjeet kohdasta Creative Cloud -sovellusten kokeiluversion lataaminen ja asentaminen.

Miten löydän Adobe ID -tunnukseni tai salasanani?

Voinko asentaa Media Encoderin toiseen tietokoneeseen?

Voit asentaa Media Encoderin ja muut Creative Cloud -sovellukset kahdelle tietokoneelle. Jos haluat asentaa sen kolmanteen tietokoneeseen, sinun täytyy poistaa se toisesta aiemmasta koneestasi. Lisätietoja aiheesta Creative Cloud -sovellusten käyttöönotto ja käytöstä poisto.

Tilienhallinta

Miten voin muuttaa salasanani?

Kirjaudu Adobe-tilit-sivullesi nykyisellä Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi. Napsauta siellä Suojaus & yksityisyys-välilehteä ja napsauta sitten Muuta kohdassa Salasana. Katso lisätietoja aiheesta salasanan ja muiden tilitietojen muuttaminen kohdasta Adobe ID -tilin hallinta.

Kuinka luottokorttitiedot voi muuttaa?

Miten päivitän tai muutan jäsenyyteni?

Creative Cloud -tilausten vaihtaminen on helppoa. Seuraa näitä vaiheittaisia ohjeita päivittääksesi ja vaihtaaksesi tilaustasi.

Kokeilujaksoni päättyy pian. Kuinka muunnan sen?

Kokeilujakson muuntaminen maksulliseksi jäsenyydeksi on helppoa. Seuraa näitä vaiheittaisia ohjeita päivittääksesi ja aloittaaksesi jäsenyytesi.

Kuinka peruutan sen ja mitä tapahtuu tiedostoilleni?

Jos peruutat jäsenyytesi, sinulla on edelleen pääsy ilmaisiin Creative Cloud -jäsenyysetuihin ja kaikkiin laitteeseesi tallentamiisi tiedostoihin. Sinulla ei ole pääsyä sovelluksiin eikä useimpiin palveluihin ja pilvitallennustila vähenee 2 Gt:uun. Katso ohjeet Creative Cloud -jäsenyyden peruuttamiseen ja tutustu Adoben tilausehtoihin.

Videon vienti

Voinko viedä Premiere Prosta työni häiriintymättä?

Kyllä. Napsauta Premiere Prossa Jono mieluummin kuin Vie Vie-paneelissa. Tämä estää Premiere Prota lukittumasta vientitapahtuman aikana. Katso tämä lyhyt video-opetusohjelma ja opi lisää Media Encoderin käytöstä median viennistä taustalla Premiere Prolle.

Kuinka vien video YouTubeen?

Valitse YouTube julkaisukohteeksi Julkaise-välilehdellä Vientiasetukset-valintaikkunassa. Katso tämä nopea video-opetusohjelma ja opi koko julkaisutyönkulku YouTubeen.

Voinko viedä videon Twitteriin?

Kyllä. Valitse Twitter julkaisukohteeksi Julkaise-välilehdellä Vientiasetukset-valintaikkunassa Katso tämä nopea video-opetusohjelma ja opi koko julkaisutyönkulku Twitteriin.

Kuinka päivitän vientiasetukseni Media Encoderiin?

Valitse Muokkaa > Vientiasetukset avataksesi Vientiasetukset-valintaikkunan. Noudata näitä ohjeita hienosäätääksesi vientiasetuksiasi.

Miten käytän hahmontamiseen maksimisyvyyttä, kun koodaan ja vien?

Valitse Vientiasetukset-valintaikkunassa Käytä Korkeinta hahmonnuslaatua tai Hahmonna suurimmalla bittimäärällä. Lue lisää aiheesta miten otetaan käyttöön ja käytetään mahdollisimman suuria bittimääriä.

Yleiset ongelmat

Miksi Premiere Pro -ohjelmasta viedyissä tiedostoissani on punaisia ruutuja?

Ongelma voi olla kuvamateriaalin koodaustavassa. Jos Media Encoder kohtaa ruutuja, joita se ei voi purkaa, niiden tilalle tulee punainen ruutu. Lue lisää punaisten ruutujen korjaamisesta Premiere Pro -viennin yhteydessä.

Miksi minulla on päällekkäisiä kehyksiä kun olen vienyt H.264-kuvamateriaaliani?

Media Encoder -versiosi voi olla vanhentunut. Jos käytössäsi on Creative Cloud -tilaus, joka sisältää pääsyn Media Encoderiin, lue lisää päivitysten lataamiseksi sovelluksellesi.

Miksi en voi viedä DNxHD MXF -tiedostoja Premiere Prohon tai After Effectsiin?

Muutama tekijät voivat laukaista tämän ongelman. Yritä päivittää koodauksen esiasetukset, säätää tiedostomuotoja, tai asentaa Media Encoder toiseen koneeseen ongelman ratkaisemiseksi.

Yhteisö

Liity keskusteluun.

Suositut liittyvät foorumit