export_pdf_logo_SCREEN_RGB_88x84px

Adobe Export PDF on Adobe Document Cloudin verkkopalvelu. Sen avulla voit helposti muuntaa PDF-tiedostot muokattaviksi Word-, Excel- ja RTF (Rich Text Format) -dokumenteiksi.

PDF-tiedostoja ei voi muokata Adobe Export PDF -palvelussa. Tarvitset PDF-tiedostojen muokkaamiseen Acrobat DC:n. Perehdy Acrobatin tuotesivuun.

Huomautus:

Adobe Document Cloud -verkkokäyttöliittymässä voit muuntaa PDF-tiedostot PowerPoint-muotoon, jos sinulla on Adobe PDF Pack -tilaus.

Adobe Export PDF -tilin hallinta

• Voit hallita tiliäsi kirjautumalla Adobe ID:lläsi ja salasanallasi tai yhteisöpalvelutilisi (Facebookin tai Googlen) tunnistetiedoilla Document Cloudin kotisivulle osoitteessa https://documentcloud.adobe.com. Valitse Adobe Document Cloud -ikkunan oikeasta yläkulmasta Tili (käyttäjän kuvake) ja sitten Adobe-tili. Adobe-tili-sivu avautuu uuteen välilehteen.
  • Jos haluat päivittää tilisi tai hallita tilaustasi, valitse Adobe-tili-sivun Sopimuksen tiedot -osasta Sopimuksen hallinta.

PDF-tiedoston vienti Word- tai Excel-muotoon verkossa

PDF-tiedoston viennin vaiheet:

1. Kirjaudu Adobe ID:lläsi ja salasanallasi tai yhteisöpalvelutilisi (Facebookin tai Googlen) tunnistetiedoilla Adobe Document Cloudiin osoitteessa https://documentcloud.adobe.com.

2. Valitse Pika-aloitus-osiosta Vie PDF.

Valitse Vie PDF
  3. Valitse vietävä PDF-tiedosto jollakin seuraavista tavoista ja napsauta sitten Jatka:

• Valitse tiedostot Äskeiset- tai Tiedostot-luettelosta.
    • Voit myös lisätä tiedostoja tietokoneesta tai vetää ja pudottaa tiedostot korostetulle alueelle.
    Valitse tiedosto Äskeiset-luettelosta
    Valitse tiedosto tietokoneesta

4. Jos haluat valita vietäviksi myös muita PDF-tiedostoja, napsauta Lisää tiedostot, valitse haluamasi tiedostot Äskeiset- tai Tiedostot-luettelosta tai tietokoneesta ja napsauta sitten Jatka.

Lisää tiedostoja
  5. Toimi samassa ponnahdusikkunassa seuraavasti:

1. Valitse haluttu tiedostomuoto avattavasta Muunna muotoon -luettelosta.
    2. Valitse vietävän dokumentin kieli avattavasta Dokumentin kieli -luettelosta.

Huomautus: Adobe PDF Pack ei säilytä edellisellä käyttökerralla valittua kieliasetusta seuraavaan käyttökertaan. Varmista siksi, että valitset oikean kielen joka kerta, kun muunnat dokumentin optisella tekstintunnistuksella.

Valitse tiedostomuoto ja dokumentin kieli
  6. Valitse Vie muodossa.

7. Valittu PDF-tiedosto lähetetään palvelimelle ja sisältö viedään haluttuun muotoon. Tallenna tiedosto tietokoneeseen tai laitteeseen napsauttamalla Lataa-kuvaketta.

Lataa viety tiedosto

Viedyn tiedoston kopio tallennetaan myös Adobe Document Cloud -tilillesi. Sivun alalaidassa olevassa Äskeiset-osiossa on lueteltu kaikki hiljattain viemäsi tiedostot. Voit näyttää kaikkien tiedostojesi luettelon myös napsauttamalla Adobe Document Cloudin kotisivun sivupalkissa Tiedostot.

PDF-tiedoston vienti Word- tai Excel-muotoon Acrobat Reader -tietokonesovelluksesta

PDF-tiedoston viennin vaiheet

1. Avaa PDF-tiedosto Acrobat Readerissa.

2. Valitse ikkunan oikeasta yläkulmasta Kirjaudu sisään

Valitse Kirjaudu sisään
  3. Kirjaudu sisään Adobe ID:lläsi ja salasanallasi tai yhteisöpalvelutilisi (Facebookin tai Googlen) tunnistetiedoilla.

Kirjautuminen Adobe Document Cloudiin
  4. Napsauta oikeassa ruudussa olevaa Muunna-painiketta.

Valitse Vie PDF
  5. Valitse haluamasi tiedostomuoto ja dokumentin kieli.

6. Napsauta isoa sinistä Muunna-painiketta.

Valitse Muunna
  7. Lataa muunnettu tiedosto napsauttamalla Tallenna nimellä -painiketta.

Valitse Tallenna nimellä.

PDF-tiedoston vienti Word- tai Excel-muotoon Acrobat Reader -mobiilisovelluksesta

PDF-tiedoston viennin vaiheet

1. Avaa tiedosto Acrobat Reader Mobile -sovelluksessa napauttamalla.

1new
  2. Napsauta sovelluksen vasemmassa yläkulmassa olevaa sinistä painiketta.

2_A
  3. Napauta Vie PDF.

3_a
  4. Valitse tulostustiedoston muoto vaihtoehtojen luettelosta.

export-from-pdf_1
  5. Dokumentti lähetetään muunnettavaksi, ja sama viesti ilmestyy myös sovellukseen.

sent-for-conversion1
  6. Muunnoksen jälkeen tiedosto tallennetaan Document Cloudiin.

6new
  7. Voit ladata tulostustiedoston kirjautumalla Document Cloudiin samalla Adobe ID:llä ja salasanalla. Napsauta pääsiirtymissivulla Hallitse tiedostoja.

Untitled
  8. Muunnettu tiedosto ilmestyy luetteloon.

Capture
  9. Valitse tiedosto ja lataa se napsauttamalla oikeassa yläkulmassa olevaa Lataa-painiketta.

Capture_1