Volg de onderstaande stappen om aan de slag te gaan met uw Adobe Character Animator-software.

Downloaden en installeren

laptop-download

Klik op Character Animator downloaden hieronder om de app te downloaden. Volg de aanwijzingen op het scherm om u aan te melden en het programma te installeren. (Maak u geen zorgen als u op de pagina voor de gratis proefversie start. U kunt uw lidmaatschapsversie downloaden nadat u zich hebt aangemeld.)

Hulp bij uw lidmaatschap

Uw Adobe ID of wachtwoord vergeten?

Uw Adobe ID is het e-mailadres dat u hebt gebruikt toen u een proefversie hebt geprobeerd of een Adobe-app of lidmaatschap hebt gekocht. Vind oplossingen voor algemene problemen met Adobe ID en aanmelden.

Waarom moet ik me aanmelden om Character Animator te gebruiken?

U moet zich periodiek aanmelden om de licentie te valideren: elke 30 dagen voor maandelijkse leden en elke 99 dagen voor jaarlijkse leden. Aanmelding is ook vereist wanneer u Character Animator downloadt of bijwerkt.  Zie voor meer informatie, Aanmelden en afmelden om Creative Cloud-apps te activeren of deactiveren.

Kan ik Character Animator op een andere computer installeren?

U kunt Character Animator en andere Creative Cloud-toepassingen op maximaal twee computers installeren. Als u de software op een derde computer wilt installeren, moet u deze eerst op een van de vorige computers uitschakelen. Kom meer te weten over het activeren en deactiveren van Creative Cloud-apps.

Hoe krijg ik mijn factuur?

U kunt een factuur afdrukken vanuit uw account op Adobe.com. Zie Een betaalbewijs of factuur afdrukken.