Elements-producten installeren die zijn gekocht op Amazon

Heb je Adobe Photoshop Elements of Adobe Premiere Elements via Amazon gekocht? Lees hoe je je Amazone-inwisselingscode vindt en je Elements-producten van Adobe downloadt.

Hoe vind ik de inwisselingscode op Amazon na aankoop?

Wanneer je Adobe Photoshop Elements of Adobe Premiere Elements op Amazon koopt, ontvang je een inwisselingscode in je Amazon-account. Wissel deze code in om je serienummer te krijgen. Dit heb je nodig om je Elements-product te installeren.

1. Gebruik een van de onderstaande manieren om je aankoop te bekijken en toegang te krijgen tot je inwisselingscode:

• E-mail: Je ontvangt na aankoop een e-mail. Klik op Toegang tot jouw inhoud en selecteer Je item bekijken.
    • Amazon-account: Open je Amazon-account. Ga naar Retourzendingen en bestellingen en selecteer Je item bekijken.
    Klik op Bestellingen

2. Je inwisselingscode wordt op het scherm weergegeven.

3. Klik op Kopiëren of noteer de inwisselingscode.

Ga naar de inwisselingscode

Opmerking:

Je wordt gevraagd je serienummer in te voeren tijdens de installatie.

4. Volg de instructies voor het inwisselen hieronder.

Hoe wissel ik dit item in op Adobe.com?

Voordat je begint, noteer je de inwisselingscode die door Amazon is verstrekt (volgens de bovenstaande instructies).

1. Voer een van de volgende stappen uit:

Ben je een terugkerende Adobe-klant? Meld je aan met je e-mailadres en bestaande Adobe-wachtwoord.

Nieuw bij Adobe? Selecteer Maak een account en volg de instructies op het scherm.

Maak een account.
    Selecteer Maak een account op het aanmeldingsscherm.

2. Voer de inwisselingscode in die door Amazon is verstrekt en selecteer Inwisselen.

Je inwisselingscode invoeren

Opmerking:

Noteer het weergegeven serienummer. (Je hebt dit later nodig tijdens de installatie.)

3. Selecteer Downloaden.

Klik op Downloaden

4. Open het gedownloade bestand en volg de instructies om de installatie te voltooien.

5. Nadat de installatie is voltooid en de app wordt geopend, selecteer je Foto-editor om Adobe Photoshop Elements te openen of Video-editor om Adobe Premiere Elements te openen.

6. Meld je opnieuw aan als dat wordt gevraagd.

7. Selecteer Nu activeren in het activeringsscherm.

Photoshop Elements 2024: Nu activeren selecteren

8. Voer het serienummer in om de software te activeren en selecteer daarna Volgende.

Photoshop Elements: het serienummer invoeren

Opmerking:

Het serienummer voor Adobe Photoshop Elements begint met 1057 en voor Adobe Premiere Elements met 1143.

9. De app wordt geopend en is klaar voor gebruik.

Kennismaken met Elements

Photoshop Elements

Premiere Elements

Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online