Hebt u Adobe Photoshop Elements of Adobe Premiere Elements via Amazon gekocht? Lees hoe u uw Amazone-inwisselcode vindt en uw Elements-producten van Adobe downloadt.

Stap 1: Zoek de inwisselcode in uw Amazone-account

Wanneer u Adobe Photoshop Elements of Adobe Premiere Elements op Amazon koopt, ontvangt u een inwisselcode in uw Amazon-account. Wissel deze code in om uw serienummer te krijgen. Dit hebt u nodig om uw Elements-product te installeren.

1. Open uw Amazon-account.

2. Ga naar Your Orders (Je bestellingen) en selecteer Order Details (Bestelgegevens).

Klik op Order Details (Bestelgegevens)
  3. Selecteer Go to your Software Library (Ga naar uw softwarebibliotheek).

Go to your Software Library (Ga naar uw softwarebibliotheek)
  4. Noteer de inwisselcode.

Ga naar de inwisselcode

Uw inwisselcode is vereist om uw serienummer op te halen. U wordt gevraagd uw serienummer in te voeren tijdens de installatie.

Selecteer Afdrukken en sla het PDF-bestand op uw apparaat op voor evenuteel toekomstig gebruik.

Stap 2: Maak een Adobe-account aan of meld u aan met uw bestaande account om uw product in te wisselen

Voer deze inwisselcode op de Adobe-website in om uw serienummer op te halen. U hebt dit serienummer nodig tijdens de installatie. De inwisselcode en het serienummer zijn niet uitwisselbaar.

1. Voer een van de volgende handelingen uit:

Bent u een terugkerende Adobe-klant? Meld u aan met uw e-mail en bestaande Adobe-wachtwoord.

Nieuw bij Adobe? Selecteer Account aanmaken en volg de instructies op het scherm.

Meld u aan of maak een nieuw account aan.
  2. Voer de inwisselcode in die u via uw Amazone-account hebt opgehaald.

Uw inwisselcode invoeren

De inwisselcode bestaat uit letters en cijfers. Als de code alleen uit nummers bestaat, kijkt u waarschijnlijk naar uw productcode of serienummer.

3. Selecteer Inwisselen.

Stap 3: Noteer het serienummer en download uw product

1. Noteer uw serienummer. U hebt dit nodig tijdens de installatie.

Uw Elements-serienummer zoeken
  2. Selecteer Downloaden om de download van uw product te starten en volg de instructies op het scherm.

Klik op Downloaden

Wanneer de installatie is voltooid en het product wordt geopend, wordt u gevraagd uw serienummer in te voeren.

3. Selecteer Nu activeren.

Selecteer Nu activeren
  4. Voer het serienummer in om uw Elements-product te activeren en selecteer Volgende.

Voer het serienummer in

Het serienummer voor Adobe Photoshop Elements begint met 1057, en voor Adobe Premiere Elements met 1143.

Uw Elements -product wordt geopend.

Stap 4: Leer wat u met Elements kunt doen