Volg de onderstaande stappen om aan de slag te gaan met uw Premiere Pro-software.

Downloaden en installeren

laptop-download

Klik hieronder op Premiere Pro downloaden om de download van Premiere Pro te starten. Volg de instructies op het scherm om u aan te melden en de toepassing te installeren. (Maak u geen zorgen als u op de pagina voor de gratis proefversie start. De abonnementsversie wordt gedownload zodra u zich aanmeldt.)

Hulp bij uw lidmaatschap

Uw Adobe ID of wachtwoord vergeten?

Uw Adobe ID is het e-mailadres dat u hebt gebruikt toen u een proefversie hebt geprobeerd of een Adobe-app of lidmaatschap hebt gekocht. Vind oplossingen voor algemene problemen met Adobe ID en aanmelden.

Waarom moet ik me aanmelden om Premiere Pro te gebruiken?

Meld u periodiek aan om de licentie te valideren: elke 30 dagen voor maandelijkse leden en elke 99 dagen voor jaarlijkse leden. Aanmelden is ook vereist wanneer u Premiere Pro downloadt of bijwerkt. Zie voor meer informatie Adobe Creative Cloud-apps activeren en deactiveren.

Kan ik Premiere Pro op een andere computer installeren?

U kunt Premiere Pro en andere Creative Cloud-toepassingen op maximaal twee computers installeren. Als u de software op een derde computer wilt installeren, moet u deze eerst op een van de andere computers uitschakelen. Kom meer te weten over het activeren en deactiveren van Creative Cloud-apps.

Hoe krijg ik mijn factuur?

U kunt een factuur afdrukken vanuit uw account op Adobe.com. Zie Een betaalbewijs of factuur afdrukken.