Acrobat Reader DC downloaden en installeren

acrobat_reader_app

Klik hieronder op Acrobat Reader DC downloaden om Acrobat Reader DC te downloaden. Volg de instructies op het scherm om het programma te installeren en meld u aan. (Adobe Reader DC-software is een gratis, vertrouwde standaard voor het bekijken, afdrukken, ondertekenen en annoteren van PDF's.)

Help bij uw gratis Document Cloud-lidmaatschap

Uw Adobe ID of wachtwoord vergeten?

Uw Adobe ID is het e-mailadres dat u hebt gebruikt toen u een proefversie hebt geprobeerd of een Adobe-app of lidmaatschap hebt gekocht. Vind oplossingen voor algemene problemen met Adobe ID en aanmelden.

Hoe kan ik me aanmelden voor een gratis Adobe Document Cloud-account en Adobe Document Cloud-services?

Aanmelden voor gratis Adobe Document Cloud-services. Wanneer u zich met uw Adobe ID aanmeldt bij Acrobat Reader DC of de mobiele app van Acrobat Reader, verschijnen de Document Cloud-services in uw app.

Hoe helpt Adobe Document Cloud individuen die gratis Acrobat Reader DC gebruiken?

Acrobat Reader DC is gratis en biedt de meest betrouwbare ervaring in de industrie om met PDF-bestanden te werken en deze te bekijken. Als u zich aanmeldt voor gratis Adobe Document Cloud-services, kunt u:

• Uw bestanden opslaan en openen in Adobe Document Cloud met 2 GB aan gratis opslagruimte.
  • Fill & Sign gebruiken om formulieren sneller in te vullen dankzij directe toegang tot uw persoonlijke verzameling voor automatisch invullen via desktop, het internet en iPads.
  • Gemakkelijk grote bestanden verzenden en delen met anderen.

Ga voor meer informatie naar de Veelgestelde vragen over Acrobat Reader DC.