Hoe kan ik Acrobat Reader DC downloaden en installeren?

acrobat_dc_logo_screenrgb96pxnoshadow

Klik hieronder op Acrobat Reader DC downloaden om het programma te downloaden. Volg de aanwijzingen op het scherm voor installatie en aanmelding. (Adobe Reader DC-software is de gratis, vertrouwde standaard voor het weergeven, afdrukken, ondertekenen en annoteren van PDF's.)

Help bij uw gratis Document Cloud-lidmaatschap

Uw Adobe ID of wachtwoord vergeten?

Uw Adobe ID is het e-mailadres dat u hebt gebruikt toen u een proefversie hebt geprobeerd of een Adobe-app of lidmaatschap hebt gekocht. Vind oplossingen voor algemene problemen met Adobe ID en aanmelden.

Hoe kan ik me aanmelden voor een gratis Adobe Document Cloud-account en services?

Meld u aan voor gratis Adobe Document Cloud-services. Wanneer u zich met uw Adobe ID aanmeldt bij Acrobat Reader DC of bij de mobiele Acrobat Reader-app, worden de Document Cloud-services in uw app getoond.

Hoe helpt Adobe Document Cloud gebruikers van de gratis versie van Acrobat Reader DC?

Acrobat Reader DC is helemaal gratis. Bovendien biedt deze software de meest betrouwbare ervaring in de industrie om PDF's te bekijken en bewerken. En als zich nu aanmeldt voor gratis Adobe Document Cloud-services, kunt u het volgende doen:

• Uw bestanden opslaan en openen in Adobe Document Cloud met 2 GB aan gratis opslagruimte.
  • Gebruik het gereedschap Invullen en ondertekenen om formulieren sneller te kunnen invullen, met directe toegang tot uw persoonlijke verzameling voor automatisch invullen op allerlei apparaten voor het bureaublad, het internet en de iPad.
  • Verzend en deel grote bestanden nu nog gemakkelijk met anderen.

Raadpleeg Veelgestelde vragen voor Acrobat Reader DC (FAQ) voor meer informatie.