Windows in diagnostische modus starten

1. Meld u bij het systeem aan met een beheerdersaccount.
  2. Schakel opstartonderdelen uit en start Windows opnieuw:
    1. Selecteer Start > Uitvoeren.
    2. Typ msconfig in het tekstvak Openen en druk op Enter.
    3. Klik op het tabblad Algemeen op Diagnostisch opstarten.
    4. Selecteer op het tabblad Services de services die vereist zijn voor uw product.

Belangrijk: als u problemen oplost voor een CS3-product, moet u de FLEXnet Licensing Service inschakelen. De FlexNET Licensing Service is vereist voor alle CS3-producten. Als de service niet is geactiveerd, kunt u het product niet starten.

5. Klik op OK en kies Opnieuw starten in het dialoogvenster Systeemconfiguratie.

Opmerking: na het opnieuw starten krijgt u een bericht dat het hulpprogramma Systeemconfiguratie wijzigingen heeft aangebracht in de manier waarop Windows opstart. Klik op OK en klik vervolgens op Annuleren wanneer het Hulpprogramma voor systeemconfiguratie wordt weergegeven.

Als u videoproblemen wilt oplossen, gaat u door met stappen 3-5.

3. Druk op F8 voordat Windows start, wanneer u een bericht ziet zoals Geavanceerde opstartopties.
  4. Selecteer VGA-modus in de lijst met opstartopties.
  5. Klik in het dialoogvenster Bureaublad op OK om Windows te starten.

Opnieuw opstarten in Normale modus

1. Kies Start > Uitvoeren, typ msconfig en klik op OK.
  2. Selecteer op het tabblad Algemeen de optie Normaal opstarten, klik op OK en start de computer opnieuw op.

In de onderstaande Adobe Captivate-demo ziet u hoe u Windows in diagnostische modus opstart. Meer informatie over het weergeven van deze demo vindt u in Adobe Captivate-demo's weergeven in Knowledgebase-documenten (kb403894).