Programtillegg for Behance publiseringstjeneste | CC 2015.2/6.2

Problem: Programtillegget for Behance publiseringstjeneste mangler

Programtillegget for Behance publiseringstjeneste er fjernet fra og med Lightroom CC 2015.2/6.2, i påvente av forbedringer av Lightrooms Behance-integrasjon. Hold utkikk etter oppdateringer.

Løsning

Du kan eksportere bilder fra Lightroom og laste dem opp direkte til profilen din på Behance-nettsiden, enten som et pågående arbeid eller et prosjekt.

1. I biblioteksmodulen i Lightroom kan du eksportere bildet/bildene du vil dele, til den lokale harddisken.
  2. Logg deg på https://www.behance.net/ med din Adobe-ID.
  3. Klikk på Min portefølje for å se aktive prosjekter og Pågående arbeid.
  4. Klikk på Legg til arbeid for å laste opp nye bilder som du eksporterte i Trinn 1.