Paneler er svarte i Lightroom | macOS

Problem

Panelene oppe, nede, til venstre og til høyre i Lightroom-brukergrensesnittet blir midlertidig svarte når du utfører handlinger som å veksle mellom Lightroom-moduler, eller minimere og maksimere Lightroom-vinduet.

Problem: Paneler er svarte i Lightroom

Berørte produktversjoner

Lightroom CC 2015.8 / Lightroom 6.8 og tidligere

Operativsystem

macOS 10.12 (Sierra), Mac OS X 10.11 (El Capitan)

Merk:

Vi har forsøkt å løse dette problemet i stor grad, redusere hvor ofte det opptrer og få det til å løse seg selv i tilfelle man fremdeles møter på det. Hvis du kjører Lightroom på en eldre enn Mac OS X 10.11-versjon, kan problemet fortsatt oppstå tidvis. Prøv ut den nyeste versjonen av Lightroom og fortell oss hva du synes.

Løsning

Slik løser du dette problemet:

• Oppdater til Lightroom CC 2015.10 / Lightroom 6.10 eller senere.
  • Oppdater til macOS Sierra 10.12.4 eller senere.

Løsning for macOS 10.11 og tidligere

Følg fremgangsmåten beskrevet nedenfor når panelene i Lightroom ser svarte ut på Mac-maskinen din, for å løse dette problemet:

1. Høyreklikk på Lightroom-ikonet i Dock-linjen på Mac og velg Skjul fra menyen.

Skjul Lightroom ved hjelp av Dock-menyen

2. Høyreklikk på Lightroom-ikonet i Dock-linjen igjen og velg Vis fra menyen.

Vis Lightroom ved hjelp av Dock-menyen

Panelene i Lightroom burde være synlige nå.