Bilder som er slettet fra Lightroom Mobile, vises som synkroniserte i Lightroom

Slettede bilder vises som synkronisert i Lightroom

Når du har slettet et bilde eller en samling fra Lightroom for mobilenheter, vises bildet eller samlingen som synkronisert i Lightroom.

Selv om bildet eller samlingen vises som synkronisert, vil antallet synkroniserte bilder være forskjellig i Lightroom og Lightroom Mobile.

Løsning

Bilder som slettes fra Lightroom Mobile slettes ikke fra skyen. Derfor kan antallet synkroniserte bilder være forskjellig i Lightroom og Lightroom Mobile. Bruk denne løsningen for å fjerne bildene eller samlingene fra skyen og koordinere dataene mellom de to applikasjonene.

  1. I Lightroom velger du Alle synkroniserte bilder i katalogpanelet i biblioteksmodulen.
  2. Velg alle bildene i gruppen som på nåværende tidspunkt ikke er en del av en synkronisert samling. Dette er bildene du slettet fra Lightroom Mobile, men som fremdeles vises som synkroniserte i Lightroom.
  3. Legg disse bildene til hvilken som helst synkronisert samling.
  4. Slett disse bildene fra den synkroniserte samlingen. 
Adobe-logoen

Logg på kontoen din