En tom licensavtalsskärm visas när Acrobat startas

När du startar Acrobat XI på Mac OS visas en tom EULA-skärm. Du kan inte godkänna licensavtalet för slutanvändare (EULA).

Tom licensavtalsskärm

Lösningar

Lösning 1: Logga ut från Creative Cloud

1. Klicka på Stäng på EULA-skärmen.
  2. Starta Adobe Creative Cloud.
  3. Logga ut från programmet. För mer information, se Logga ut, logga in | skrivbordsprogrammet Creative Cloud.
  4. Starta Acrobat och godkänn licensavtalet för slutanvändare (EULA).
  5. Klicka på Licensiera den här programvaran när du uppmanas att göra det och logga in med din Creative Cloud-prenumeration.

Lösning 2: Logga ut från ett annat program och licensiera programmet på nytt

1. Klicka på Stäng på EULA-skärmen.
  2. Starta någon av de produkter som ingår i din Creative Cloud-prenumeration.
  3. Klicka på Hjälp > Logga ut för att inaktivera.
  4. Avsluta programmet.
  5. Starta Acrobat och godkänn licensavtalet för slutanvändare (EULA).
  6. Klicka på Licensiera den här programvaran när du uppmanas att göra det och logga in med din Creative Cloud-prenumeration.

Lösning 3: Uppdatera Adobe Application Manager manuellt

Uppdatera Adobe Application Manager (AAM) till version 6.2 eller senare. Starta AAM och tillåt automatiska uppdateringar. Eller använd länken nedan för att göra manuella uppdateringar.

Ladda ned länkar:

Windows: http://www.adobe.com/support/downloads/detail.jsp?ftpID=4773

Mac OS: http://www.adobe.com/support/downloads/detail.jsp?ftpID=4774