Hämta och installera Acrobat Reader DC

acrobat_reader_app

Om du vill börja hämta Acrobat Reader DC klickar du på Hämta Acrobat Reader DC nedan. Följ instruktionerna på skärmen för att installera och logga in. (Programvaran för Adobe Reader DC är den kostnadsfria, betrodda standarden för visning, utskrift, signering och annotering av PDF-filer.)

Hjälp med det kostnadsfria Document Cloud-medlemskapet

Har du glömt ditt Adobe ID eller lösenord?

Ditt Adobe ID är den e-postadress du använde första gången du skaffade en provversion eller köpte ett Adobe-program eller -medlemskap. Hitta lösningar på vanliga problem med Adobe ID och inloggning.

Hur registrerar jag mig för kostnadsfria Adobe Document Cloud-konton och -tjänster?

Bli medlem och få kostnadsfria Adobe Document Cloud-tjänster. När du loggar in på Acrobat Reader DC- eller Acrobat Reader-mobilappen med Adobe ID kommer Document Cloud-tjänster att visas i appen.

Hur hjälper Adobe Document Cloud personer som använder kostnadsfritt Acrobat Reader DC?

Acrobat Reader DC är kostnadsfritt och fortsätter att leverera branschens mest pålitliga upplevelse för att visa och interagera med PDF-dokument. Och om du registrerar dig för kostnadsfria Adobe Document Cloud-tjänster nu kan du:

• Lagra och få tillgång till filer på Adobe Document Cloud med 2 GB gratis lagringsutrymme.
  • Arbeta med Fill & Sign-verktyget för att snabbare fylla i formulär med direktåtkomst till din privata samling med automatiska ifyllnader på stationär dator, webb och iPad-enheter.
  • Enkelt skicka och dela stora filer med andra.

Läs mer i Vanliga frågor om Acrobat Reader DC.