Så här hämtar och installerar du Acrobat Reader DC

acrobat_dc_logo_screenrgb96pxnoshadow

Klicka på Hämta Acrobat Reader DC när du vill börja ladda ned Acrobat Reader DC. Installera och logga in genom att följa anvisningarna på skärmen. (Programmet Adobe Reader DC är den kostnadsfria och betrodda standarden för att visa, skriva ut, signera och kommentera PDF-filer.)

Hjälp med ditt kostnadsfria Document Cloud-medlemskap

Har du glömt ditt Adobe ID eller lösenord?

Ditt Adobe ID är den e-postadress du använde första gången du skaffade en provversion eller köpte ett Adobe-program eller -medlemskap. Hitta lösningar på vanliga problem med Adobe ID och inloggning.

Hur registrerar jag mig för ett kostnadsfritt Adobe Document Cloud-konto och tillhörande tjänster?

Registrera dig för kostnadsfria Adobe Document Cloud-tjänster. Document Cloud-tjänsterna visas i appen när du loggar in på mobilappen Acrobat Reader DC eller Acrobat Reader med ditt Adobe ID.

Hur kan Adobe Document Cloud hjälpa personer som använder kostnadsfria Acrobat Reader DC?

Acrobat Reader DC är gratis och är branschens mest pålitliga verktyg för att visa och hantera PDF-filer. Nu när du registrerar dig för kostnadsfria Adobe Document Cloud-tjänster kan du:

• Lagra och få tillgång till filer på Adobe Document Cloud med 2 GB gratis lagringsutrymme.
  • Arbeta med verktyget Fyll i och signera som snabbt fyller i formulär och ger dig direkt åtkomst till din personliga uppgifter för automatisk ifyllnad på datorer, webben och iPad-enheter.
  • Enkelt skicka och dela stora filer med andra.

Läs mer i vanliga frågor om Acrobat Reader DC.