Det uppstår ett fel när Acrobat eller Reader uppdateras.

Lösningar

Lösning 1: Installera om Reader eller Acrobat.

Acrobat Reader DC

Installationsprocessen av Adobe Reader DC är uppdelade i två steg. Ladda först ned ditt installationspaket, och installera sedan Reader från den paketfilen.Du behöver inte ta bort den tidigare versionen av Reader om du installerar Reader.För anvisningar om steg till steg installationen, se Installera Adobe Acrobat Reader DC | Mac OS

Avinstallera Acrobat DC eller äldre versioner av Reader

1. Acrobat Reader

• Det finns inget avinstallationsprogram för Reader i Mac. Du kan ta bort programmet från mappen Program.

Acrobat DC

• Välj Program > Adobe Acrobat DC, välj Acrobat DC avinstallationsprogram och dubbelklicka på det.
    • Följ instruktionerna på skärmen för att avinstallera Acrobat.
      Ange användarnamnet och lösenordet för macOS för ett administratörskonto i verifieringsfönstret och klicka på OK.
      Om du inte kommer ihåg ditt lösenord, gå till Apple-dokumentet: https://support.apple.com/en-in/HT202860.
    • Avinstallationsprogrammet tar bara bort Adobe Acrobat-filer från systemet. Det tar inte bort Acrobat Reader-filer, Acrobat-användardata eller filer som delas med andra Adobe-program.
  2. Gör något av följande för att installera om ditt program:

3. Starta Reader eller Acrobat och välj Hjälp > Kontrollera om det finns uppdateringar. De senaste uppdateringarna av produkten installeras.

Lösning 2. Aktivera rotanvändaren.

Den här lösningen fungerar bäst vid fel 1301, men kan även användas vid felsökning av andra uppdateringsvillkorsfel. Instruktioner finns i Aktivera och använda rotanvändaren i Mac OS X på Apples webbplats.

När du har aktiverat rotanvändarkontot, logga in på rotanvändarkontot och försök sedan att uppdatera Acrobat eller Reader.

Lösning 3. Uppdatera Acrobat Reader och Adobe Acrobat manuellt

Installationsprogram för alla produkter som stöds visas också på produkthämtningssidorna (utom den fullständiga Acrobat). Du kan hämta och installera de här produkterna manuellt på följande sätt:

1. Öppna produkten.
  2. Välj Hjälp > Om Acrobat eller Acrobat Reader.
  3. Anteckna vilken version det är.
  4. Stäng produkten.
  5. Om du inte har den senaste version installerad hämtar du det nödvändiga installationsprogrammet på följande platser:

6. Klicka på installationsprogrammet för att starta installationsprocessen.

Ytterligare information

Loggfilen är en fil som ska skapas och läggs till vid körning med status-, operativ och felinformation som beskriver vad uppdateraren gör. Den här informationen hjälper till att diagnostisera runtime-problem.

I händelse av installationsfel, kontrollera uppdateringsloggfilen för att få reda på orsaken till felet.

Loggplats

Macintosh (Reader): ${HOME}/Library/Logs/Adobe/Adobe Acrobat Reader Updater.log
Macintosh (Acrobat): ${HOME}/Library/Logs/Adobe/Adobe Acrobat DC Updater.log

Nedan visas en lista över felkoder och de möjliga stegen för att försöka lösa felen.

Fel  Rubrik  Lösning
1001-1099, 1100 Det går inte att ladda ned filuppdateringar.Kontrollera att du är ansluten till internet och sök efter uppdateringar igen. Försök att ladda ner Reader direkt från denna sida
1101-1199, 1200
Det går inte att spara filer på disken. Kontrollera igen om det finns uppdateringar. Kontrollera behörighetsproblem. Kör Disk Utility > Reparera behörigheter.
1201-1299, 1300 Din version kan inte uppdateras, eftersom programinnehållen har ändrats. Uppdateringen kan inte användas eftersom programinnehållen ändrades efter den ursprungliga installationen. Installera om och kontrollera om det finns uppdateringar igen. En fil har ändrats eller saknas. Avinstallera programmet och installera det på nytt.
1301-1399, 1400 Din version kan inte uppdateras för närvarande. Sök efter uppdateringar igen senare. Aktivera rotanvändarkontot och kontrollera uppdatering av programmet.
1401-1499, 1500 Ett fel inträffade. Sök efter uppdateringar igen senare. Starta om Mac och försök igen.
1501-1899 Updater kommer att försöka igen. Starta om Mac och försök igen.

Administratörer

Information om hur du konfigurerar och felsöker Updater finns i handboken för Acrobat Reader Updater.