Använd Kombinera filer när du vill konvertera upp till tio filer till en PDF-fil. Kombinera filer har stöd för flera filtyper, förutom PDF-filer. När du använder Kombinera filer, lagrar Adobe PDF Pack bara den sammansatta PDF-filen, inte filerna som den skapades av.

Obs!

Du kan inte kombinera PDF-filer som är skyddade, lösenordsskyddade, har 3D-format eller som ingår en PDF-portfölj.

Med Adobe PDF Pack kan du konvertera eller kombinera följande vanliga filtyper till PDF:

Konvertera till PDF från Filtillägg som stöds
Microsoft Word .doc, .docx
Microsoft Excel .xls, .xlsx
Microsoft PowerPoint .ppt, .pptx
Bildfilformat .bmp, .gif, .jpeg, .jpg, .png, .tif, .tiff
Rich Text Format .rtf
Textfil .txt
Adobe Illustrator .ai
Adobe InDesign .indd
Adobe Photoshop .psd

Steg för att kombinera filer till en PDF-fil:

1. Logga in på Adobe Document Cloud på https://documentcloud.adobe.com med ditt Adobe ID och lösenord eller med ditt sociala mediekonto (Facebook eller Google).

2. I avsnittet Snabbstart, klickar du på Kombinera filer.

Kombinera filer
  3. Gör något av följande för att välja de filer som du vill kombinera och klicka sedan på Fortsätt:

• Välj filer från fillistan eller listan över senast använda filer.
    • Du kan också lägga till filer från datorn eller dra och släppa filer på det markerade området.
    Välj en fil från listan över senast använda filer
    Välj en fil från din dator

4. Om du vill välja ytterligare filer att kombinera, klickar du på Lägg till filer eller plusikonen före/efter filens miniatyr och välj sedan de önskade filerna från fillistan eller listan över senast använda filer, eller från din dator, och klicka sedan på Fortsätt.

Lägg till fler filer
  5. (Valfritt) Håll pekaren över en fil och klicka på pilen för att expandera den och ändra i vilken ordning du vill att den ska visas i den kombinerade PDF-filen.

Expandera och ändra ordningen på sidorna i filen

För att flytta en sida när du har expanderat filen, drar du sidnummerrutan för den motsvarande sidminiatyren eller själva sidminiatyren till den nya platsen. Sidorna numreras om.

6. Skriv ett namn för den kombinerade PDF-filen och klicka sedan på Kombinera.

Ange ett namn för filen och kombinera de tillagda filerna
  7. Filerna konverteras och kombineras till en PDF-fil och den är sedan klar för att hämtas. Klicka på ikonen Hämta för att spara filen på din dator eller enhet.

Hämta den kombinerade filen

En kopia av den kombinerade PDF-filen lagras också på ditt Adobe Document Cloud-konto. Avsnittet för senast använda filer längst ner på sidan listar alla filer som du nyligen har kombinerat. Alternativt, om du vill se listan över alla dina filer, klickar du på Filer i sidofältet av Adobe Document Cloud Home.