Photoshop Lightroom är inte tillgängligt för installation från Creative Cloud-datorprogrammet när du är inloggad med ett kostnadsfritt medlemskapskonto.

Lösning

Hämta testversionen av Adobe Photoshop Lightroom från Lightrooms produktsida på Adobe.com.

När du har köpt ett medlemskap i Creative Cloud för enskilda, team eller företag är Lightroom tillgängligt för installation i Creative Cloud-datorprogrammet.Om du redan har installerat testversionen av Lightroom kan du licensiera det genom att köra installationsprogrammet för Lightroom från Creative Cloud-datorprogrammet.