Konstnärliga effekter

Vad är konstnärliga effekter?

Konstnärliga effekter är en ny videoeffekt som låter dig förvandla dina klipp med effekter inspirerade av kända konstverk eller populära konststilar.
Du kan välja mellan 24 konstnärliga stilar som du kan använda på dina videor eller bilder.

Konstnärliga videoeffekter

Steg för att tillämpa konstnärliga effekter

Börja med att lägga till ett videoklipp

Konstnärliga effekter

Öppna Adobe Premiere Elements Redigerare > Välj Expert eller Snabb.Klicka på Lägg till media för att markera det klipp som du vill använda den konstnärliga effekten på.

Lägg till konstnärlig effekt

Konstnärliga effekter

Klicka på ikonen Tillämpa effekter på den högra panelen. Välj en stil från kategorin Konstnärliga effekter under avsnittet Videoeffekter. Observera att du bara kan tillämpa en stil på ett videoklipp på tidslinjen, eller så kan du dra och släppa den valda konstnärliga stilen på monitorn för att tillämpa effekten på alla klipp på tidslinjen.

Obs!

Du kan bara tillämpa en konstnärlig stil på ett videoklipp åt gången. Om du vill ersätta den konstnärliga stilen som tillämpas på ett klipp släpper du en ny konstnärlig stil på det.

Justera effektens intensitet

Konstnärliga effekter

Klicka på ikonen Tillämpade effekter på den högra panelen. Du hittar intensitetsreglaget under den stil du har använt. Anpassa intensiteten av den konstnärliga stilen för dina media enligt dina krav.

Klicka på Spela upp för att se slutresultatet. Om du vill exportera det slutliga resultatet väljer du Arkiv > Exportera och dela. Information om olika export- och delningsalternativ finns i Exportera och dela videoklipp.

Obs!

Återge videon i tidslinjen för smidig uppspelning.

Adobe

Få hjälp snabbare och enklare

Ny användare?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online

Adobe MAX

Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online

Adobe MAX

Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online