Felsökning och hjälp

Du kan hämta appen från Creative Clouds webbplats. Logga in på Adobe-kontot om du uppmanas till det, klicka sedan på antingen Hämta eller Installera för appen. Mer information finns i Hämta Creative Cloud-program.

Ja.

Premiere Rush är tillgängligt för flertalet iOS- och Android-telefoner

För en lista över enheter som stöds, se Systemkrav.

För lösningar till felet ”installation misslyckades” se Fel: ”Installation misslyckades” Creative Clouds skrivbordsprogram. För att lösa andra problem med hämtning, installation och uppdatering, se denna felsökningsguide för nedladdning och installation.

Obs! Adobe Creative Cloud-tjänster stöds för närvarande inte i Premiere Rush i Kina. Som följd är Premiere Rush inte tillgängligt i denna region.

Ja! Alla kan få Premiere Rush gratis som del av Startplanen. Den kostnadsfria startplanen  inkluderar Premiere Rush, 2 GB molnlagring och obegränsad, kostnadsfri export på Premiere Rush för mobilen och upp till tre exporterade projekt på Premiere Rush för datorer.

Läs dessa enkla lösningar till vanliga problem med Adobe ID och inloggning för att återfå åtkomsten till kontot.

Du kan installera Premiere Rush och andra Creative Cloud-program på upp till två datorer. Om du vill installera programmet på en tredje dator måste du inaktivera det på en av dina tidigare datorer. Lär dig mer om att aktivera och inaktivera Creative Cloud-program.

Logga in på Adobe-kontot. Klicka sedan på Ändra för Nuvarande lösenord och följ instruktionerna på skärmen. Har du glömt ditt lösenord? Lär dig hur du återställer och ändrar det.

Har du köpt Premiere Rush på iOS? Se Hantera Adobe Premiere Rush-prenumerationer på iOS.

Har du köpt Premiere Rush på Google Play Store? Se Hantera Adobe Premiere Rush-prenumerationer på Android.

Information om operativsystem som stöds finns i Systemkrav.

För information om hur du hanterar molnlagring eller uppgraderar lagringsutrymme, se Uppgraderingsutrymme för Adobe Premiere Rush.

Du kan ibland se en grön och rosa dimma när du redigerar videor i Premiere Rush eller i det exporterade projektet. Problemet kan uppstå på grund av kompatibilitetsproblem med drivrutinen och du kan behöva uppgradera drivrutinen.

För mer information om hur du fixar problemet, se Grön och rosa video i Premiere Pro eller Premiere Rush.

För att förstå vilka rörelsegrafikmallar från Stock som är kompatibla med Premiere Rush, se Stock-kompatibilitet för rörelsegrafikmallar.

Alla ändringar du gör i Premiere Rush på din iOS-enhet synkroniseras automatiskt med Premiere Rush på skrivbordet. Alla ändringar som görs på skrivbordet synkroniseras också med mobilen, så du har alltid tillgång till de senaste redigeringsfunktionerna var du än är.

Om du inte kan se de senaste ändringarna på en annan enhet kan du läsa felsökningstipsen som du hittar i Felsök synkroniseringsproblemen.

För information om kända problem i den senaste versionen av Premiere Rush, se Kända problem.

I vissa scenarier kanske du inte kan komma åt vissa tjänster – till exempel möjligheten att skapa ett projekt eller synkronisera projekt mellan enheter. Det här problemet kan uppstå på grund av tillfälliga serveravbrott eller störningar på internet. Mer information finns i Varför fungerar inte vissa tjänster i Creative Cloud-programmet?

Användarforum

Delta i konversationen.

Populära relaterade forum