Felsökning och hjälp

Hämta och installera

Hur hämtar och installerar jag Premiere Rush?

Du kan hämta Premiere Rush från Creative Clouds programkatalog. Du måste logga in med ditt Adobe ID och lösenord för att slutföra hämtningen.

Mer information, som hur du söker efter uppdateringar, finns i Hämta dina Creative Cloud-program.

Kan jag installera Premiere Rush på iOS- eller Android-enheter?

Ja.

Premiere Rush är tillgängligt för flertalet iOS- och Android-telefoner

För en lista över enheter som stöds, se Systemkrav.

Varför går det inte att installera Premiere Rush?

För lösningar till felet ”installation misslyckades” se Fel: ”Installation misslyckades” Creative Clouds skrivbordsprogram. För att lösa andra problem med hämtning, installation och uppdatering, se denna felsökningsguide för nedladdning och installation.

Obs! Adobe Creative Cloud-tjänster stöds för närvarande inte i Premiere Rush i Kina. Som följd är Premiere Rush inte tillgängligt i denna region.

Kan jag få Premiere Rush gratis?

Ja! Alla kan få Premiere Rush gratis som del av Startplanen. Denna plan omfattar kontinuerlig tillgång till alla Premiere Rush-funktioner, användning av stationära och mobila program, möjligheten att skapa ett obegränsat antal projekt och exportera upp till tre projekt. För obegränsat antal exporter kan du uppgradera från startplanen till en betald plan. För mer information, se Uppgradera från Adobe Premiere Rush-startplan till en betald plan.

Hur hittar jag mitt Adobe ID och lösenord?

Läs dessa enkla lösningar till vanliga problem med Adobe ID och inloggning för att återfå åtkomsten till ditt konto.

Kan jag installera Premiere Rush på en annan dator?

Du kan installera Premiere Rush och andra Creative Cloud-program på upp till två datorer. Om du vill installera programmet på en tredje dator måste du inaktivera det på en av dina tidigare datorer. Lär dig mer om att aktivera och inaktivera Creative Cloud-program.

Kontohantering

Hur ändrar jag mitt lösenord?

Logga in på din Adobe-kontosida med ditt aktuella Adobe ID och lösenord. Klicka därifrån på fliken Säkerhet och sekretess och sedan på Ändra under Lösenord. Mer information om hur du ändrar lösenordet och annan kontoinformation finns i Hantera ditt Adobe ID-konto.

Hur ändrar jag mina kreditkortsuppgifter?

Hur uppgraderar jag från startplanen till en betald version av Premiere Rush?

Hur hanterar jag Premiere Rush-prenumerationen på mobilen?

Har du köpt Premiere Rush på iOS? Se Hantera Adobe Premiere Rush-prenumerationer på iOS.

Har du köpt Premiere Rush på Google Play Store? Se Hantera Adobe Premiere Rush-prenumerationer på Android.

Vanliga problem

Vilka operativsystem stöder Premiere Rush?

Information om operativsystem som stöds finns i Systemkrav.

Jag har nått min lagringsgräns Hur uppgraderar jag eller hanterar min lagring?

För information om hur du hanterar molnlagring eller uppgraderar lagringsutrymme, se Uppgraderingsutrymme för Adobe Premiere Rush.

Varför ser jag gröna och rosa strimmor i videor när jag redigerar i Premiere Rush?

Du kan ibland se en grön och rosa dimma när du redigerar videor i Premiere Rush eller i det exporterade projektet. Problemet kan uppstå på grund av kompatibilitetsproblem med drivrutinen och du kan behöva uppgradera drivrutinen.

För mer information om hur du fixar problemet, se Grön och rosa video i Premiere Pro eller Premiere Rush.

Hur vet jag om den rörelsegrafikmall som jag importerade från Stock kommer att fungera med Premiere Rush?

För att förstå vilka rörelsegrafikmallar från Stock som är kompatibla med Premiere Rush, se Stock-kompatibilitet för rörelsegrafikmallar.

Jag kan inte synkronisera mitt projekt. Hur redigerar jag mitt projekt med Premiere Rush på en annan enhet?

Alla ändringar du gör i Premiere Rush på din iOS-enhet synkroniseras automatiskt med Premiere Rush på skrivbordet. Alla ändringar som görs på skrivbordet synkroniseras också med mobilen, så du har alltid tillgång till de senaste redigeringsfunktionerna var du än är.

Om du inte kan se de senaste ändringarna på en annan enhet kan du läsa felsökningstipsen som du hittar i Felsök synkroniseringsproblemen.

Vilka är de vanliga kända problem som finns i Premiere Rush?

För information om kända problem i den senaste versionen av Premiere Rush, se Kända problem.

Community

Delta i konversationen.

Populära relaterade forum