Fout bij het bijwerken van Acrobat of Reader

Oplossingen

Gebruikers van Reader

U kunt de fouten in de volgende tabel soms oplossen door Adobe Reader opnieuw te installeren.

1. Verwijder Reader van uw computer.

• Windows 10: klik op het Windows-pictogram in de linkerbenedenhoek van het bureaublad. Klik in het pop-upmenu op Instellingen. Klik op Systeem en selecteer vervolgens de optie Apps en onderdelen. Selecteer Reader en klik op Verwijderen. Klik ter bevestiging op de knop Verwijderen.
    • Windows 8: ga naar de rechterboven- of -onderhoek van het bureaublad en activeer de charm-balk. Klik op deze balk op de knop Instellingen. Selecteer het Configuratiescherm op de balk Instellingen. Selecteer Programma's in het Configuratiescherm. In de sectie Programma's en onderdelen van het venster Programma's selecteert u Een programma verwijderen. Selecteer Reader, klik op Verwijderen en volg de aanwijzingen.
    • Windows 7: klik op Start en kies Configuratiescherm. Dubbelklik op het pictogram Programma's en onderdelen. Selecteer Adobe Reader, klik op Verwijderen en volg de aanwijzingen.
  2. Ga naar de pagina Adobe Reader Downloads en klik op Nu downloaden.
  3. Geef Downloadbeheer voldoende tijd om alle benodigde installatiebestanden te downloaden. Volg de aanwijzingen om Reader te installeren.

4. Hebt u nog steeds problemen, probeer dan een andere webbrowser te gebruiken.

Acrobat-gebruikers

1. Verwijder Acrobat van uw computer.

• Windows 10: klik op het Windows-pictogram in de linkerbenedenhoek van het bureaublad. Klik in het pop-upmenu op Instellingen. Klik op Systeem en selecteer vervolgens de optie Apps en onderdelen. Selecteer Acrobat en klik op Verwijderen. Klik ter bevestiging op de knop Verwijderen.
    • Windows 8: ga naar de rechterboven- of -onderhoek van het bureaublad en activeer de charm-balk. Selecteer de knop Instellingen op de charm-balk. Selecteer het Configuratiescherm op de balk Instellingen. Selecteer Programma's in het Configuratiescherm. In de sectie Programma's en onderdelen van het venster Programma's selecteert u Een programma verwijderen. Selecteer Acrobat, klik op Verwijderen en volg de aanwijzingen.
    • Windows 7: klik op Start en kies Configuratiescherm. Dubbelklik op Programma's en onderdelen. Selecteer Adobe Reader, klik op Verwijderen en volg de aanwijzingen.
  2. Installeer Acrobat opnieuw met het gedownloade installatiebestand of de dvd.

Beheerders

Zie de Gids bij Acrobat-Reader Updater voor meer informatie over de configuratie van en het oplossen van problemen met de Updater.

Veelvoorkomende foutberichten

Net als de meeste Windows-toepassingen, gebruiken Acrobat en Reader Microsoft Windows Installer-technologie voor het installeren van updates. Als de update mislukt, kunt u een van de volgende Microsoft Installer-fouten krijgen. De lijst is niet compleet. De lijst wordt continu door Adobe bijgewerkt naarmate meer oplossingen voor algemene fouten beschikbaar komen. Als de fout hier niet wordt weergegeven, kunt uWindows Installer Error Messages op de Microsoft-site raadplegen.

Fout Titel Oplossing
1067 Update mislukt. Het proces is onverwacht beëindigd. Probeer Reader rechtstreeks vanaf deze pagina te downloaden.
1309 Fout bij het openen van het bronbestand:
C:\Windows\system32\Macromed\Flash\
FlashPlayerTrust\AcrobatConnect.cfg.
Zie Fout 1321 of 1309 | Installatie | CS4, CS5 | Windows.
1310 Fout bij het schrijven naar bestand: C:\Config.Msi…. Controleer of u toegang hebt tot die map. Zie Fout "1310: fout bij het schrijven naar bestand: C:\Config.Msi..." | CS4-producten.
1311 Kan volgende CAB-bronbestand niet vinden: [bestandsnaam]. Zie Fout 1311, 1335 of 2350 "Bronbestand niet gevonden...data1.cab" bij het installeren van Adobe-producten | Windows.
1321 De Installer heeft onvoldoende rechten om dit bestand te wijzigen: c:\Windows\system32\Macromed\Flash\
FlashPlayerTrust\AcrobatConnect.cfg.
Zie Fout 1321 of 1309 | Installatie | CS4, CS5, CS5.5 | Windows.
1327  Ongeldig station Zie Fout 1327 | "Ongeldig station" | Installatie | CS4, CS5, Acrobat, Reader.

Alternatieve oplossing: Deze fout wordt soms weergegeven wanneer een station is toegewezen aan de gebruiker en het installatieprogramma wordt uitgevoerd in een systeemcontext. Wijzig de toegangsrechten voor de netwerkmap in 'schrijven' voor iedereen naar de gedeelde map of het gedeelde station.
1328 Fout bij toepassen vanpatchop [bestandsnaam]. Het is mogelijk dat het bestand door iets anders is bijgewerkt en de patch het niet kan wijzigen. Neem voor meer informatie contact op met de leverancier van de patch. Een bestand is gewijzigd of ontbreekt. Verwijder het programma en installeer het opnieuw. Zie Fout 1328: fout bij toepassen van patch op bestand.
1335  Het CAB-bestand [bestandsnaam] dat is vereist voor deze installatie, is beschadigd en kan niet worden gebruikt. Deze fout kan wijzen op een netwerkfout, een fout bij het lezen van decd-rom,of een probleem met dit pakket.  Het CAB-bronbestand is beschadigd. Zie Foutberichten voor Windows Installer.
1401, 1402, 1404, 1406  Kan [een bepaalde actie niet uitvoeren] voor [sleutel of waarde] Deze fouten treden op wanneer Windows Installer het register niet kan wijzigen. Snelle oplossingen:
  • Herstel de huidige programma-installatie via Software in Configuatiescherm.
  • Meld u aan als beheerder en open de juiste registersleutel:
    (Acrobat) HKLM\Software\Adobe\Acrobat
    (Reader) Reader\<versie> HKCU\Software\Adobe\Acrobat Reader\<versie>
  • Werk het programma opnieuw bij.

Zie ook:

Fout 1402 | Fout 1406 | Acrobat, Reader.

1500 Er is al een andere installatie actief. Voltooi die installatie voordat u verdergaat met deze installatie.  Zie Fout 1704 of 1500 | Installatie, verwijderen | CS4 | Windows.
1601 Geen schijfruimte meer Zorg dat u voldoende schijfruimte op uw primaire schijf hebt en voer de update opnieuw uit.
1603 Er is onherstelbare fout opgetreden tijdens de installatie
of
#_AdobeError_#1603
Sluit Microsoft Office en alle webbrowsers. Vervolgens kiest u in Acrobat of Reader Help > Controleren op Updates.
Zie ook Fout 1603 | Installatie | CS3-, CS4-producten.
1606 Kan geen toegang krijgen tot netwerklocatie

Gebruik de wizard Microsoft Fix it die beschikbaar is via support.microsoft.com/kb/886549. Deze wizard werkt het Windows-register bij.

Vrijwaring: Adobe ondersteunt geen software van derden en biedt deze informatie alleen als gunst aan.

Als u het probleem niet kunt oplossen met de wizard Fix it, raadpleeg dan de oplossingen in Fout 1606 | Installatie | Acrobat 8, 9 | CS4.

1612,
1635

De installatiebron voor dit product is niet beschikbaar. Controleer of de bron bestaat en dat u deze kunt openen.

Dit patchpakket kan niet worden geopend.  Controleer of het patchpakket bestaat en of u het kunt openen. Of neem contact op met de leverancier van de toepassing om te controleren of het een geldig Windows Installer-patchpakket is.

Gebruik de wizard Microsoft Fix it die beschikbaar is via http://support.microsoft.com/kb/971187. De wizard werkt het Windows-register bij zodat u eerdere versies van het programma doorgaans kunt verwijderen of de huidige versie kunt installeren of bijwerken.

Vrijwaring: Adobe ondersteunt geen software van derden en biedt deze informatie alleen als gunst aan.

1618  Er is al een andere installatie actief. Voltooi die installatie voordat u verdergaat met deze installatie.  Een andere installatie is actief en MSI is bezet.Sluiteen installatieprogramma of wacht tot de eerste installatie is voltooid.
1624 Fout bij toepassen van transformaties. Controleer of de gespecificeerde transformatiepaden geldig zijn.

Deze fout geeft aan dat uw Acrobat-/Reader-installatie is aangepast met behulp van een MST-bestand (Transforms). Het MST-bestand ontbreekt mogelijk op de oorspronkelijke locatie of is misschien beschadigd.

Deze fout kan zich ook voordoen wanneer u een download en update uitvoert met de Adobe Application Manager. De fout kan worden vermeden door de update te downloaden en dan afzonderlijk te installeren. Dat wil zeggen, sla hetupdatebestandlokaal (op uw computer) op, waarna u het in een afzonderlijke stap uitvoert.

Als u de update wilt downloaden en installeren, kijk dan hier voor de nieuwste update voor Acrobat of Reader:

Adobe Acrobat-updates voor Windows

Volledige installatieprogramma's en updates van Adobe Reader voor Windows

Klik op Doorgaan naar download en Nu downloaden, en vervolgens op Opslaan of Opslaan als om het bestand naar uw computer op te slaan. Na de download zoekt u het patchbestand op uw computer en dubbelklikt u erop om de update uit te voeren.

Voor Windows hebbenpatchbestandsnameneenMSP-extensie en geeft hun naam het product en de update aan, zoals AcrobatUpd11009.msp, AcrobatUpd1014.msp of AdbeRdrUpd11007.msp.

1704  Een installatie van [productnaam] is momenteel onderbroken.  Zie Fout 1704 of 1500 | Installatie, verwijderen | CS4 | Windows.
1706  Er is geen geldige bron gevonden voor [productnaam].  Een of meer van de installatiebestanden die door de Updater zijn gedownload, kunnen niet worden gevonden. Soms kunt u naar de bron bladeren via Software in Configuratiescherm en proberen de toepassing te herstellen. Wanneer een dialoogvenster wordt weergegeven waarin wordt aangegeven dat de bron niet beschikbaar is, bladert u naar het benodigde bestand.U kunt MSI ook van uw installatieschijf of van www.adobe.com/downloads (alleen Reader) halen.
1714 De oudere versie van [productnaam] kan niet worden verwijderd. Neem contact op met de technische ondersteuning.

Gebruik de wizard Microsoft Fix it die beschikbaar is via http://support.microsoft.com/kb/971187. De wizard werkt het Windows-register bij zodat u eerdere versies van het programma doorgaans kunt verwijderen of de huidige versie kunt installeren of bijwerken.

Vrijwaring: Adobe ondersteunt geen software van derden en biedt deze informatie alleen als gunst aan.

Kunt u het programma niet verwijderen, installeren of bijwerken nadat u de wizard Fix it hebt gebruikt, raadpleeg dan de oplossingen in Fout 1714 | Acrobat, Reader.

28000 De installatie van Acrobat Licensing Module is mislukt.  Fout 28000 Acrobat | Terugzetten van Acrobat-installatie op Windows 64-bits voorkomen