Photoshop downloaden en installeren

Lees hoe je Photoshop downloadt en installeert als onderdeel van je Creative Cloud-lidmaatschap.

Photoshop downloaden en installeren

Welkom bij Photoshop! Of je nu een volledig lidmaatschap, een fotografielidmaatschap of een lidmaatchap voor een losse app hebt aangeschaft, het proces is steeds hetzelfde. Download Photoshop eenvoudig van de Creative Cloud-website en installeer het op je desktopcomputer.

1. Ga naar de Creative Cloud-website en klik op Downloaden. Meld je aan bij je Creative Cloud-account als je daarom wordt gevraagd.

Photoshop downloaden van de Creative Cloud-website

Als je Windows gebruikt, wordt je mogelijk gevraagd het gedownloade bestand op te slaan. Als je macOS gebruikt, wordt je mogelijk gevraagd of je het bestand wilt downloaden.

Opmerking:

Raadpleeg Een proefversie van Creative Cloud downloaden en installeren als je een gratis lidmaatschap van Creative Cloud hebt.

2. Dubbelklik op het gedownloade bestand om de installatie te starten.

3. Volg de instructies op het scherm om de installatie te voltooien.

Als de installatie is gelukt, wordt de Creative Cloud desktop-app tegelijk met Photoshop gestart.

Opmerking:

Heb je problemen met je eerste download? Zie Fouten bij de installatie van Creative Cloud-apps oplossen.