Probleem: de fout 'Bestand msvcp110.dll ontbreekt' wordt weergegeven wanneer u een Adobe-toepassing probeert te starten.

Wanneer u de 64-bits versie van sommige Adobe-producten start, zoals Photoshop en Bridge, wordt er een foutbericht weergegeven waarin staat dat het bestand msvcp110.dll ontbreekt. Deze fout wordt weergegeven nadat u de Adobe Creative Cloud-desktopapp hebt bijgewerkt naar versie 1.5 (uitgebracht op 19/03/2014).

Dit probleem treedt op omdat de herdistribueerbare VC-bestanden niet goed geïnstalleerd zijn.

Oplossing 1: upgrade naar de nieuwste versie van de Creative Cloud-desktopapp.

Upgrade naar de nieuwste versie van de Creative Cloud-desktopapp.

U wordt gevraagd om de update uit te voeren wanneer u de Creative Cloud-desktopapp opnieuw start. Als u de app niet opnieuw opstart, ontvangt u binnen 24 uur een updatemelding. Klik op Bijwerken om de nieuwste versie te downloaden en installeren en start vervolgens de app opnieuw op.

Zie De Creative Cloud-desktopapp gebruiken om uw apps en services te beheren voor meer informatie.

Oplossing 2: installeer de bestanden opnieuw door de vcredist_x64.exe-bestanden uit te voeren.

Installeer de bestanden opnieuw door de vcredist_x64.exe-bestanden op de volgende locaties uit te voeren. Ga in Windows Verkenner naar de volgende locaties op uw computer:

Voer vcredist_x64.exe uit op de volgende locaties om dit probleem op te lossen:

\Program Files (x86)\Adobe\Adobe Creative Cloud\CoreSync\customhook\vcredist_x64.exe

\Program Files (x86)\Adobe\Adobe Creative Cloud\CoreSyncV1\customhook\vcredist_x64.exe