Upgradefout: 'Dit serienummer is niet voor een in aanmerking komend product'

De fout: 'Dit is geen serienummer voor een in aanmerking komend product' treedt meestal op wanneer u probeert de upgrade van een Adobe-product op een nieuwe computer of een nieuwe vaste schijf te installeren.

Wat is een in aanmerking komend product? Als u een upgrade van een Adobe-product wilt installeren, moet u een in aanmerking komend vorig product hebben, dat wil zeggen: een volledige versie van een vorig product dat u hebt gekocht en op uw computer hebt geïnstalleerd. Als de vorige versie van het product op uw computer staat, begint de upgrade automatisch. Als het installatieprogramma van de upgrade geen eerdere versie van het product op uw computer kan vinden, wordt u gevraagd het serienummer van uw eerdere product op te geven.

Probleem: 'Dit serienummer is niet voor een in aanmerking komend product'

Als u de foutmelding 'Dit serienummer is niet voor een in aanmerking komend product. Probeer een ander.' krijgt wanneer u een serienummer invoert in het scherm Upgrade van serienummer, kunt u de volgende oplossingen proberen.

Oplossingen

  1. Kies in het menu Product uw oude (vorige) versie van het product.

  2. Voer het serienummer voor uw vorige versie van het product in. Voer niet het serienummer voor de upgrade in.

    Opmerking:

    Kunt u uw serienummer niet vinden? Raadpleeg Uw serienummer zoeken.

    Voer alleen de cijfers van het serienummer zonder streepjes in. Voer geen letters in.

Het installatieprogramma van de upgrade accepteert alleen geldige serienummers voor een eerdere versie van hetzelfde product.

Komt u niet in aanmerking voor de upgrade?

Als u niet voor de upgrade in aanmerking komt, kunt u de gekochte upgrade mogelijk retourneren. Zie Een Adobe-bestelling retourneren, annuleren of ruilen.

Kies een ander product of andere versie uit het menu Product in het scherm Upgrade van serienummer en voer het serienummer in.

Deze applicaties gebruiken niet dezelfde verificatiemethoden die recentere Adobe-applicaties gebruiken. Zoek op de ondersteuningswebsite van Adobe naar documentatie over die applicaties.

 Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online