Creative Cloud-apps versie CC 2019 of later gebruiken verschillende beveiligingsfuncties van het besturingssysteem om ervoor te zorgen dat uw apps en abonnementen veilig blijven.

Gastaccounts op moderne besturingssystemen, zoals macOS en Windows 10, zijn zeer beperkt en sandboxed en geven geen schrijf machtigingen voor delen die Creative Cloud-toepassingen vereisen. Bovendien worden alle bestanden die door de gastgebruiker worden gemaakt, verwijderd wanneer de gebruiker zich afmeldt.

Het installeren en gebruiken van Adobe Creative Cloud-apps op gastaccounts wordt niet aanbevolen of ondersteund.

Oplossing

Adobe raadt aan dat u gewone gebruikersaccounts gebruikt om Creative Cloud-apps te installeren.