Leren en inspiratie in de app

Hebt u InDesign nog niet eerder gebruikt? Ga dan naar het startscherm (Start) voor een handige verzameling leermaterialen.

Wanneer u InDesign start, is het eerste scherm dat u ziet het startscherm, dat toegang biedt tot verschillende leermiddelen in de app. Deze leermiddelen helpen u de grondbeginselen van InDesign onder de knie te krijgen en aan de slag te gaan met uw project. Voorbeelden van projecten zijn posters, folders, brochures, tijdschriften, kranten, boeken, e-boeken en meer.

De inhoud van het startscherm wordt afgestemd op uw vertrouwdheid met InDesign en uw Creative Cloud-lidmaatschap.

Het startscherm

Deelvenster Leren: Zelfstudies op het web

Klik op het tabblad Leren om toegang te krijgen tot uiteenlopende stapsgewijze zelfstudies (met of zonder voorbeeldbestanden). Deze zelfstudies helpen u de concepten, workflows, tips en trucs te leren en te begrijpen.

Deelvenster Leren

More tutorials

Voor een volledige lijst met zelfstudies klikt u op Naar Adobe. com, onderin het deelvenster Leren.

Hebt u hulp nodig wanneer u werkt aan een document?

U kunt een zelfstudie raadplegen nadat u een document bent gestart. Klik op de volgende pictogrammen om te navigeren tussen het document en het startscherm.

Start: Hiermee wordt het startscherm geopend vanuit het document.

Startscherm

Terug of Esc-toets: Hiermee wordt het document geopend vanuit het startscherm.

Knop Terug

Kunt u in het deelvenster Leren geen zelfstudie vinden over het gewenste onderwerp?

Zoek het onderwerp op verschillende ondersteuningsplatforms van Adobe en bekijk de resultaten op de volgende tabbladen:

• Help: Toont overeenkomende inhoud in zelfstudies, Help-artikelen en threads in de gemeenschap. Klik op Weergeven in Help Center als u de resultaten wilt openen op een webpagina.
  • Stock: Toont overeenkomende afbeeldingen, assets en sjablonen (.ps, .ai) van Adobe Stock.
  • Jouw werk: Toont uw recente InDesign-bestanden (.indd, .idml, .indt) en de bestanden die beschikbaar zijn in de map Creative Cloud Files als hun bestandsnaam overeenkomt met de gezochte tekenreeks.

Opmerking: Al deze zoekopdrachten worden toegepast op de naam of titel van middelen en niet op de inhoud ervan.

Zoeken in Creative Cloud

Tip

Als u sneller wilt zoeken, kiest u een zoekopdracht uit de zoeksuggesties of zoekgeschiedenis.

Wilt u niet beginnen met een leeg canvas? We bieden diverse kant-en-klare sjablonen.

Om u te helpen snel een nieuw document te maken, is er in het startscherm een handige reeks documentvoorinstellingen beschikbaar voor populaire workflows zoals visitekaartjes en brochures.

Documentvoorinstelling

Praat mee

Ask the community

Als u meer bronnen hebt die uw collega-ontwerpers kunnen raadplegen, deel deze dan in de Adobe InDesign-community. We horen graag van u!