Lees dit artikel om te leren hoe u problemen oplost wanneer u geen e-mails over abonnementen hebt ontvangen.

Opmerking:

De volgende inhoud geldt alleen voor de gebieden NA, APAC en EMEA.

Adobe stuurt e-mails in verschillende omstandigheden. Hiertoe behoren:

• U hebt gevraagd of Adobe uw lidmaatschapswachtwoord naar u wil e-mailen.
  • U heeft een aankoop gedaan in de Adobe-winkel of op een ander eCommerce-systeem van Adobe.
  • U heeft een case ingediend op het Adobe-ondersteuningsportal.
  • U heeft een PDF geconverteerd via Create Adobe PDF Online.
  • Voor een gehoste service op Adobe.com moet u uw e-mailadres verifiëren.
  • Herinneringen voor automatische verlenging.*

* E-mails die 30 dagen voor het verlopen van uw abonnement worden verstuurd of wanneer een nieuwe factuur voor uw abonnementsbetalingen wordt gestuurd.

Tips voor het oplossen van problemen

Gebruik de volgende tips om problemen op te lossen wanneer u geen Adobe-mail ontvangt.

Mailboxinstellingen

Mappen met massa- of spammail controleren

Zoek in uw mappen met massa- of spammail naar de e-mail van Adobe. Uw mailbeheerder of mailprogramma heeft deze mappen mogelijk automatisch voor u ingesteld, en filters kunnen e-mailberichten naar deze mappen verplaatsen zonder uw medeweten.

Let op de volgende e-mailadressen van Adobe:

Mail-ID's

Mail-ID's Mail-ID's

AGSW1@ADOBE.COM

AccountAbuse@adobe.com

Audit@adobe.com

Escalations@adobe.com

Ops@adobe.com

Playground@adobe.com

Trial@adobe.com

Vetting@adobe.com

abuse@adobe.com

admin@adobe.com

adobeauthorizations@adobe.com

adobeauthorizations@adobe.net

adobecare@adobe.net

adobeconnect_trials@adobe.com

adobeconnect_trials@adobe.net

support_noreply@adobe.net

syndication@adobe.com

technologypartners@adobe.com

support_noreply@adobe.com

adobeinfo@adobe.com

adobeupd@adobe.com

adobeupd@adobe.net

assist@adobe.com

auto@adobe.com

caonguye@adobe.com

ccproductupdates@adobe.com

connectadmin@acrobat.com

creativesdk@adobe.net

custsupp@adobe.com

directordownload@adobe.com

directordownload@adobe.net

eng@adobe.comfps@adobe.com

hendrix@adobe.com

message@adobe.com

technologypartners@adobe.net

trainingpartners@adobe.com

support@adobe.net

message@adobe.net

noreply@acrobat.com

noreply@adobe.com

noreply@adobe.net

noreply@adobecslive.com

noreply@adobestandout.com

noreply@creativecloud.com

noreply@photoshop.com

noreply_adobestory@adobe.com

noreplycseb@adobe.com

partners@adobe.com

partners@adobe.net

reply@adobe.com

reply@adobe.net

storemanager@adobe.com

storemanager@adobe.net

suppnr@adobe.com

support@adobe.com

Vraag uw e-mailbeheerder om meer informatie over de mappen met ongewenste en massamails, of raadpleeg de Help-bestanden van uw e-mail programma.

Spamblokkers uitschakelen

Het e-mailsysteem van Adobe werkt niet met bepaalde antispamsoftware, zoals software die methoden voor automatisch antwoord of controle gebruikt om ongewenste e-mail te blokkeren. Schakel de software tijdelijk uit en wacht tot e-mail aankomt.

Als uw organisatie spamapparaten of -toepassingen heeft, moet u ervoor zorgen dat deze zijn geconfigureerd om e-mail van Adobe en Amazon Web Services toe te staan.

Opmerking:

Als u een e-mail van Adobe als spam markeert, heeft dit op vele e-mailservers tot gevolg dat alle verdere e-mails van Adobe automatisch rechtstreeks naar uw spammap gaan.

Het e-maildomein Adobe.com toevoegen aan uw adresboek

Wanneer het domein Adobe.com in uw adresboek staat, kunt u e-mailberichten van Adobe ontvangen.

Uw e-mailbeveiligingsinstellingen controleren

Soms kan een hoge beveiligingsinstelling voor uw e-mail e-mailberichten van Adobe blokkeren. Stel de instelling op Gemiddeld of Gemiddeld-Hoog aan.

Contact opnemen met uw e-mailbeheerder

Als u de e-mail van Adobe niet hebt ontvangen, controleer dan bij uw e-mailbeheerder wat de beschikbare schijfruimte van uw server is. Mogelijk is deze vol. Het is ook mogelijk dat uw e-mailbeheerder de mailserver van Adobe aan de 'witte lijst' van uw bedrijf moet toevoegen. Daarbij moeten de volgende IP-adressen en subnetten worden gebruikt:

• 64.18.0.0/20
  • 207.126.144.0/20
  • 207.171.162.174
  • 216.104.214.90
  • 216.104.212.91
  • 216.104.212.92
  • 216.104.212.93
  • 216.104.212.94
  • 216.104.212.104
  • 216.104.212.105
  • 54.240.14.29
  • 54.240.14.30
  • 54.240.27.170
  • 54.240.27.171

Een ander e-mailadres proberen

Wijzig uw e-mailadres of klik op Wijzigen om het e-mailadres aan te passen op de pagina Uw accountgegevens bewerken. Zie Een ander e-mailadres proberen voor meer informatie over de manier waarop u uw e-mailadres kunt wijzigen.

Uw e-mailadres verifiëren

Volg de onderstaande stappen om te controleren of Adobe het juiste e-mailadres voor u heeft:

1. Teken in in uw Adobe-account. Lees Een lidmaatschap verlengen voor informatie over toegang tot uw verlengde abonnementsaccount. Ga naar Uw huidige lidmaatschap beheren voor informatie over uw huidige account.

Adobe-account
  2. Klik in de navigatiebalk bovenaan op het tabblad Profiel. Voor informatie over uw accountgegevens herstellen, opnieuw instellen, uw wachtwoord herstellen en uw mail-ID aan uw account toewijzen, raadpleegt u Problemen met uw Adobe-account oplossen.

Klik op het tabblad Abonnementen
  3. Bevestig onder Accountgegevens dat uw e-mailadres juist is. Wijzig het als het niet juist is. Als uw nieuwe e-mailadres niet wordt geaccepteerd of als Adobe heeft geprobeerd een onjuiste mail-ID te verifiëren in plaats van de werkelijke ID, leest u Kan e-mail niet openen.

Voor informatie over toegang tot uw Adobe ID leest u Uw Adobe-account beheren.

Accountgegevens

Als u een alternatief e-maildres wilt opgeven voor wachtwoordherstel, kiest u Wachtwoord en beveiliging in het linkerdeelvenster. Geef vervolgens het alternatieve e-mailadres op in de sectie Accountherstel.

Contact opnemen met Adobe Support

Als u nog steeds geen e-mails kunt ontvangen, kunt u contact opnemen met de klantenservice om te controleren of uw e-mailadres goed in de database van Adobe staat.