Lees hoe je je btw-nummer (Belasting Toegevoegde Waarde) bijwerkt voor een land in de Europese Unie.

Je btw-nummer bijwerken

Voer de volgende stappen uit:

1. Meld je aan bij je Adobe-account met je Adobe ID en wachtwoord.

2. Voer een van de volgende handelingen uit, afhankelijk van de opties die op je scherm worden weergegeven:

• Klik onder Lidmaatschappen en producten op Betalingsgegevens bewerken.
    • Klik onder Lidmaatschappen op Lidmaatschap beheren. Klik vervolgens op Betaling beheren.

Zie je geen optie om je betalingsgegevens te bewerken? Er is mogelijk een probleem met je account. Neem contact met ons op als je je btw-nummer wilt bewerken.

3. Bewerk je btw-nummer in het vak Btw-nummer in het pop-upvenster.

update_vat_number

Opmerking:

Het bijgewerkte btw-nummer wordt vanaf de volgende factureringscyclus weergegeven in je facturen. Neem contact met ons op als je een factuur met het btw-nummer voor een eerdere factureringscyclus wilt ontvangen.

4. Klik op Opslaan om je wijzigingen op te slaan.