Uw Creative Cloud-opslag upgraden

U kunt eenvoudig uw Creative Cloud-opslagabonnement upgraden.

Uw opslagabonnement upgraden

1. Open de Creative Cloud-desktopapp. (Selecteer het pictogram   in uw Windows-taakbalk of de macOS-menubalk.)

Opmerking: Als u de Creative Cloud desktopapp nog niet op uw computer hebt geïnstalleerd, moet u deze eerst installeren.

2. Voer een van de volgende handelingen uit, afhankelijk van de versie van uw Creative Cloud-desktopapp:

Selecteer rechtsboven het pictogram Cloud-activiteiten  en selecteer vervolgens Upgrade.

Opslag upgraden

Selecteer Bestanden. Selecteer vervolgens Opslagruimte upgraden.

Upgraden

3. De beschikbare optie voor upgrade van opslagruimte wordt weergegeven.

Bekijk de informatie over de upgrade van opslagruimte en voer uw e-mailadres in. Selecteer vervolgens Doorgaan naar betalen.

Doorgaan naar betalen

4. Bevestig uw betalingsgegevens en selecteer vervolgens Veilige bestelling plaatsen.

Veilige bestelling plaatsen selecteren

5. Volg de instructies op het scherm.

Na een geslaagde bestelling ontvangt u een bevestigingsmail van Adobe.

Wilt u uw app-abonnement wijzigen en uw opslag upgraden?

Uw opslagabonnement upgraden als u het gekocht hebt met een inwisselcode

Als u uw abonnement bij een winkel of Adobe-wederverkoper hebt aangeschaft, hebt u mogelijk een inwisselcode ontvangen.

Extra opslagruimte is momenteel niet beschikbaar voor abonnementen die zijn aangeschaft met een inwisselcode. Deze optie wordt mogelijk binnenkort beschikbaar. In de tussentijd kunt u een abonnement met meer opslagcapaciteit kopen om opslag toe te voegen.