U kunt eenvoudig uw Creative Cloud-opslagabonnement upgraden.

Opmerking:

Lees dit artikel als u Premiere Rush CC gebruikt en uw opslagruimte wilt upgraden.

Uw opslagabonnement upgraden

1. Meld u aan bij uw Adobe ID-account met uw Adobe ID en -wachtwoord of met uw sociale (Facebook- of Google-)account.
  2. Klik in de navigatiebalk bovenaan op Abonnementen.

Top-nav-bar-plans
  3. Klik onder Mijn abonnementen op Abonnement beheren.

Klik op Abonnement beheren
  4. Klik in de sectie Betaling en abonnement op Abonnement wijzigen.

U kunt ook de gegevens van uw huidige abonnement bekijken.

Klik op Abonnement wijzigen

Opmerking:

Kunt u de link Abonnement wijzigen niet zien? Neem contact met ons op om uw abonnement te upgraden.

5. Kies een van de beschikbare abonnementen en opslagopties op de pagina Abonnement wijzigen. (Klik op de pijl naar rechts om door de abonnementen te bladeren.)

Opslagoptie kiezen
  6. Klik op Selecteren en volg de aanwijzingen op het scherm.

Als u een abonnement voor mobiele apps hebt...

Als u een abonnement voor mobiele apps hebt (als u Lightroom of Rush bijvoorbeeld tot dusver alleen nog maar op uw mobiele apparaat hebt gebruikt), kunt u meer opslagruimte krijgen door naar een ander abonnement te upgraden. U kunt bijvoorbeeld naar het Lightroom CC-abonnement met 1 TB opslag upgraden.

Als u geen optie ziet om uw opslag te upgraden...

Als u op de accountpagina geen optie ziet om uw abonnement te upgraden, neemt u contact met ons op om uw opslagabonnement bij te werken.

Als u uw abonnement met een inwisselcode hebt aangeschaft...

Als u uw abonnement bij een winkel of Adobe-wederverkoper hebt aangeschaft, hebt u mogelijk een inwisselcode ontvangen.

Extra opslag is momenteel niet beschikbaar voor abonnementen die met een inwisselcode zijn aangeschaft. Deze optie wordt mogelijk binnenkort beschikbaar. Als u in de tussentijd opslag wilt toevoegen, koopt u het Lightroom CC-abonnement (1 TB) of het Photography-abonnement (1 TB). Bezoek de pagina Creative Cloud-abonnementen om deze abonnementen te kopen.