VIP Reseller Console er en webbaseret portal, hvor APC-partnere (Adobe Partner Connection) kan invitere kunder til at deltage i Value Incentive Plan (VIP). De kan også administrere deres kundekonti, herunder tilføje pladser og se oplysninger om de pladser, der tilføjes.

Forhandleradministratoren modtager en e-mail med en invitation til at deltage i Value Incentive Plan. Følg fremgangsmåden, der anvises i e-mailen, og acceptér invitationen.

Organisation

Visning af oplysninger for din organisation

Administrer kunder

Tilføj nye kunder, eller administrer eksisterende kunder

Forhandlerteam

Se din organisations forhandlerteam

Bemærk:

Adobes forhandlerportal fungerer bedst på:

• Mac OS: Safari 7.x, Google Chrome, Firefox 4 eller nyere
  • Win 7: Internet Explorer 10, Internet Explorer 11, Google Chrome, Firefox 4 eller nyere
  • Win 8: Internet Explorer 10, Internet Explorer 11, Google Chrome, Firefox 4 eller nyere

Har du brug for mere hjælp?

Du kan finde oplysninger om Adobe Value Incentive Program i VIP-programguide.

Hvis du får brug for yderligere hjælp, kan du komme i kontakt med os via chat, telefon eller e-mail.

Support til Adobe-distributionspartnere og forhandlere