Fejlfinding og hjælp

Du kan downloade din app frae Creative Cloud-webstedet. Hvis du bliver bedt om det, skal du logge på din Adobe-konto og derefter klikke på Download eller Installer. Der er flere oplysninger i Download dine Creative Cloud-apps.

Se Fejlmeddelelsen: Creative Cloud-skrivebordsprogrammet "blev ikke installeret" for at finde en løsning på problemet. Du kan se flere løsninger på problemer med download, installation og opdatering i denne fejlfindingsvejledning til download og installation.

Du kan prøve Character Animator når du downloader en prøveversion af After Effects eller Creative Cloud fra  Creative Cloud apps katalog. Du skal logge på med dit Adobe ID og adgangskoden for at kunne downloade en prøveversion. Du kan finde yderligere oplysninger i Download og installation af Creative Cloud-prøveversion.

Læs disse enkle løsninger til fælles Adobe ID og indlogningsspørgsmål for at få adgang til din konto.

Du kan installere Character Animator og andre Creative Cloud-apps på op til to computere. Hvis du vil installere det på en tredje computer, skal du deaktivere det på en af de tidligere maskiner. Lær mere om aktivering og deaktivering af Creative Cloud-apps.

Log på din Adobe-konto. Klik derefter på Skift for Aktuelle adgangskode, og følg vejledningen på skærmen. Glemt din adgangskode? Find ud af, hvordan du nulstiller og ændrer den.

Sådan skifter du nemt Creative Cloud-abonnement. Følg disse trin-for-trin instruktioner for at opgradere eller ændre din plan

Hvis du annullerer medlemskabet, vil du stadig have adgang til fordele, som er gratis for Creative Cloud-medlemmer, samt alle de filer, du har gemt på enheden. Du vil ikke have adgang til apps og heller ikke de fleste tjenester, og cloud-lageret vil være reduceret til 2 GB. Læs, hvordan du annullerer dit Creative Cloud-medlemskab og forstår Adobes abonnementsvilkår.

Hvis du strukturerer og navngiver lagene i Photoshop- og Illustrator-filerne rigtigt, tilknytter Character Animator automatisk mærkater til hvert træk. Derefter arrangeres marionetdukken automatisk for dig. Lær rigtigt at strukturere og navngive dine lag for at bruge auto-rigging funktionen .

En marionetdukke kontrolleres vha. de adfærdsparametre, der anvendes på den. Ansigtssporing er et eksempel på et sæt adfærdsparametre, og det samme er den automatiske vrikken af vektorbaserede objekter. Adfærdsparametrene kan indstilles afhængigt af, hvilken funktion du skal bruge. Du kan læse mere i Styring af marionetdukker vha. adfærdsparametre:

Du kan direkte eksporte en scene fra Character Animator til et filmformat via Adobe Media Encoder. Standard filmformat er H.264. For flere oplysninger se eksportere dine Character Animator projekter.

Du kan importere din Character Animator-scene til Premiere Pro og After Effects. Du kan læse mere i Import af en scene ind i andre programmer.

Du kan læse mere om fejlfinding af licensproblemer med Character Animator i Fejlfinding af licensproblemer.

Hvis du tilknytter flere tastaturudløsere, kan det være svært at huske hvilke taster der bruges til det forskellige. Du kan få vist de tilknyttede udløsertaster ved at markere marionetdukken og åbne panelet Udløsere (vælge Vindue > Udløsere), hvis marionetdukken bruger udløsere, eller ved at vælge Marionetdukke > Vis gamle udløsere, hvis marionetdukken bruger gamle tastaturudløsere. Læs mere om at bruge tastaturudløsere sammen med marionetdukken

Du kan starte på flere måder:

• Du kan klikke på start her! Linket på velkomsskærmen for at åbne start projektet, der byder på professionelt animerede interaktive marionetdukker
  • Du kan downloade karakter animator projekt eksempler og bruge dem til dit eget projekt.

Forum

Populære relaterede fora