Fejlfinding og hjælp

Download og installer

Hvordan downloader og installerer jeg Character Animator?

Character Animator CC installeres via kataloget over Creative Cloud-apps eller via programmet på computeren, og fås som en del af et abonnement på alle apps. Du skal logge på med dit Adobe ID for at kunne downloade. For at få flere oplysninger om, hvordan du installerer ældre versioner eller tjekker, om der er opdateringer, se Download dine Creative Cloud-apps

Hvis der er installeret en betaversion af Character Animator, vises Character Animator CC ikke som en opdatering, men som en separat app, der skal installeres. Hvis du ikke længere har brug for betaversionen, skal du afinstallere den via Creative Cloud-appen. Tidligere betaversioner af Character Animator afinstalleres, når du afinstallerer den tilsvarende version af After Effects, som de fulgte med.

Når Character Animator CC installeres, bliver Adobe Media Encoder CC også installeret, så det er nemt at gengive film af dine scener. After Effects CC installerer ikke længere Character Animator CC automatisk, så den app skal installeres separat, hvis du har brug for den.

Character Animator CC fås kun via et abonnement på alle apps, men betaversioner af Character Animator (herunder dem, du har fået som en del af et After Effects CC-abonnement på en enkelt app) kan stadig bruges.

Eksisterende projekter og dukkefiler, der er oprettet med betaversionen af Character Animator, kan åbnes i Character Animator CC. Filerne bliver ikke fjernet, når betaversionen af Character Animator afinstalleres.

Hvorfor kan jeg ikke installere Character Animator?

Se Fejlmeddelelsen: Creative Cloud-skrivebordsprogrammet "blev ikke installeret" for at finde en løsning på problemet. Du kan se flere løsninger på problemer med download, installation og opdatering i denne fejlfindingsvejledning til download og installation.

Kan jeg downloade en prøveversion af Character Animator?

Du kan prøve Character Animator når du downloader en prøveversion af After Effects eller Creative Cloud fra  Creative Cloud apps katalog. Du skal logge på med dit Adobe ID og adgangskoden for at kunne downloade en prøveversion. Du kan finde yderligere oplysninger i Download og installation af Creative Cloud-prøveversion.

Hvordan henter jeg mit Adobe ID eller min adgangskode?

Læs disse enkle løsninger til fælles Adobe ID og indlogningsspørgsmål for at få adgang til din konto.

Kan jeg installere Character Animator på en anden computer?

Du kan installere Character Animator og andre Creative Cloud-apps på op til to computere. Hvis du vil installere det på en tredje computer, skal du deaktivere det på en af de tidligere maskiner. Lær mere om aktivering og deaktivering af Creative Cloud-apps.

Konto management

Hvordan ændrer jeg adgangskoden?

Log ind på dine Adobe kontimed din gældende Adobe ID og adgangskode. Herfra klik på Sikkerhed & privatliv tasten, og klik så skift under adgangskode. Du finder flere oplysninger om ændring af adgangskode og andre kontooplysninger under Administration af din Adobe ID-konto.

Hvordan opgraderer eller ændrer jeg mit medlemskab?

Sådan skifter du nemt Creative Cloud-abonnement. Følg disse trin-for-trin instruktioner for at opgradere eller ændre din plan

Hvordan annullerer jeg mit medlemskab, og hvad sker der med mine filer, hvis jeg gør det?

Hvis du annullerer medlemskabet, vil du stadig have adgang til fordele, som er gratis for Creative Cloud-medlemmer, samt alle de filer, du har gemt på enheden. Du vil ikke have adgang til apps og heller ikke de fleste tjenester, og cloud-lageret vil være reduceret til 2 GB. Læs, hvordan du annullerer dit Creative Cloud-medlemskab og forstår Adobes abonnementsvilkår.

Hvordan kan jeg ændre mine kreditkortoplysninger?

Arbejdsforløb

Hvordan arrangerer jeg marionetdukken, når jeg bygger den vha. Photoshop- eller Illustrator-filer?

Hvis du strukturerer og navngiver lagene i Photoshop- og Illustrator-filerne rigtigt, tilknytter Character Animator automatisk mærkater til hvert træk. Derefter arrangeres marionetdukken automatisk for dig. Lær rigtigt at strukturere og navngive dine lag for at bruge auto-rigging funktionen .

Hvordan får jeg marionetdukken til at sprælle?

Brug sprællefunktion for at give din marionetdukke lidt liv.

Hvordan kan jeg direkte gengive og offentliggøre mit Character Animator projekt?

Du kan direkte eksporte en scene fra Character Animator til et filmformat via Adobe Media Encoder. Standard filmformat er H.264. For flere oplysninger se eksportere dine Character Animator projekter.

Hvordan kan jeg overføre mit arbejde i Character Animator til Premiere Pro og After Effects?

Du kan importere din Character Animator scene til Premiere Pro og After Effects. For flere oplysninger, se importer en scene ind i andre applikationer.

Kan jeg eksportere min scene til film og billedfil-formater?

Ja du kan direkte eksportere din scene til et filmformat (H.264) via Adobe Media Encoder, eller som en kombination af en PNG sekvens og en WAV fil .

Almindelige problemer

Hvorfor vises der en licensfejl, når jeg prøver at åbne Character Animator CC?

Du kan læse mere om fejlfinding af licensproblemer med Character Animator CC i Fejlfinding af licensproblemer.