Du får vist hjælpeindhold for version:

Fejlfinding og hjælp

Download og installer

For at lære systemkravene til Windows og macOS at kende, se Systemkrav | Adobe Photoshop Lightroom.

Du kan hente Lightroom fra kataloget over Creative Cloud-apps. Du skal logge på med dit Adobe ID og adgangskoden for at hente softwaren. For flere oplysninger, inklusive hvordan man tjekker for opdateringer, se Download Creative Cloud-apps.

Ja! Du kan hente prøveversioner af alle Creative Cloud-apps, herunder Lightroom, vha. kataloget over Creative Cloud-apps. Du skal logge på med dit Adobe ID og adgangskoden for at kunne downloade en prøveversion. Find ud af, hvordan du downloader og installerer en Creative Cloud-prøveversion.

Her kan du læse nogle simple løsninger til enkle problemer med Adobe ID og med at logge på, så du kan få adgang til kontoen igen.

Du kan installere Lightroom og andre Creative Cloud-apps på op til to computere. Hvis du vil installere det på en tredje computer, skal du deaktivere det på en af de tidligere maskiner. Lær mere om aktivering og deaktivering af Creative Cloud-apps.

Almindelige opgaver

For at lære hvordan man importerer billeder ind i Lightroom for redigering, organisering og deling se Tilføj billeder.

Du kan få adgang til Redigér-kontrolknapperne som Lys, Farve, Effekter, Detalje, Lyslære og Geometri iDetalje-visningen. For at lære mere om disse kontrolknapper se Redigér billeder.

Du kan læse mere om at organisere dine fotos i Lightroom i Organisering af fotos.

For at lære hvordan du gemmer billederne på en computer, hard drive eller Flash drive og deler dem på Facebook, se Gem eller del dine billeder.

Ja, du kan flytte dine fotos fra Lightroom Classic til Lightroom. Du kan læse mere i Overførsel af fotos fra Lightroom Classic til Lightroom.

Almindelige problemer

Hvis der opstår problemer under flytning af dine fotos, kan du prøve at finde en løsning i Mulige fejl | Overførsel af fotos til Lightroom.

Kontoadministration

Log ind til din Adobe-kontoside med det nuværende Adobe ID samt adgangskoden. Herfra klik på fanen Sikkerhed og privatliv, og klik så på Skift under adgangskode. Glemt din adgangskode? Find ud af, hvordan du nulstiller og ændrer den.

Sådan skifter du nemt Creative Cloud-abonnement. Følg disse trin-for-trin instruktioner for at opgradere eller ændre din plan

Det er nemt at konvertere prøveversionen til et betalt medlemskab. Følg disse trin-for-trin instruktioner for at opgradere og starte dit medlemskab.

Hvis du annullerer medlemskabet, vil du stadig have adgang til fordele, som er gratis for Creative Cloud-medlemmer, samt alle de filer, du har gemt på enheden. Du vil ikke have adgang til apps og heller ikke de fleste tjenester, og cloud-lageret vil være reduceret til 2 GB. Læs, hvordan du annullerer dit Creative Cloud-medlemskab og forstår Adobes abonnementsvilkår.