Du får vist hjælpeindhold for version:

Fejlfinding og hjælp

Download og installer

Hvad er de mindste systemkrav til at køre Lightroom?

For at lære systemkravene til Windows og macOS at kende, se Systemkrav | Adobe Photoshop Lightroom.

Hvordan downloader og installerer jeg Lightroom?

Du kan hente Lightroom fra kataloget over Creative Cloud-apps. Du skal logge på med dit Adobe ID og adgangskoden for at hente softwaren. For flere oplysninger, inklusive hvordan man tjekker for opdateringer, se Download Creative Cloud-apps.

Kan jeg downloade en prøveversion?

Ja! Du kan hente prøveversioner af alle Creative Cloud-apps, herunder Lightroom, vha. kataloget over Creative Cloud-apps. Du skal logge på med dit Adobe ID og adgangskoden for at kunne downloade en prøveversion. Find ud af, hvordan du downloader og installerer en Creative Cloud-prøveversion.

Hvordan henter jeg mit Adobe ID eller min adgangskode?

Her kan du læse nogle simple løsninger til enkle problemer med Adobe ID og med at logge på, så du kan få adgang til kontoen igen.

Kan jeg installere Lightroom på en anden computer?

Du kan installere Lightroom og andre Creative Cloud-apps på op til to computere. Hvis du vil installere det på en tredje computer, skal du deaktivere det på en af de tidligere maskiner. Lær mere om aktivering og deaktivering af Creative Cloud-apps.

Almindelige opgaver

Hvordan kan jeg importere billeder?

For at lære hvordan man importerer billeder ind i Lightroom for redigering, organisering og deling se Tilføj billeder.

Hvordan redigerer jeg billeder vha. de forskellige kontrolknapper?

Du kan få adgang til Redigér-kontrolknapperne som Lys, Farve, Effekter, Detalje, Lyslære og Geometri iDetalje-visningen. For at lære mere om disse kontrolknapper se Redigér billeder.

Hvordan kan jeg organisere billeder i Lightroom?

Du kan læse mere om at organisere dine fotos i Lightroom i Organisering af fotos.

Hvordan kan jeg gemme billeder på en computer, hard drive eller Flash drive og dele dem online?

For at lære hvordan du gemmer billederne på en computer, hard drive eller Flash drive og deler dem på Facebook, se Gem eller del dine billeder.

Kan jeg flytte mine Lightroom Classic-fotos til Lightroom?

Ja, du kan flytte dine fotos fra Lightroom Classic til Lightroom. Du kan læse mere i Overførsel af fotos fra Lightroom Classic til Lightroom.

Almindelige problemer

Er der problemer med at flytte fotos fra Lightroom Classic til Lightroom?

Hvis der opstår problemer under flytning af dine fotos, kan du prøve at finde en løsning i Mulige fejl | Overførsel af fotos til Lightroom.

Hvor kan jeg finde svar på ofte stillede spørgsmål om Lightroom og Creative Cloud Photography-abonnementerne?

Kontoadministration

Hvordan ændrer jeg adgangskoden?

Log ind til din Adobe-kontoside med det nuværende Adobe ID samt adgangskoden. Herfra klik på fanen Sikkerhed og privatliv, og klik så på Skift under adgangskode. Glemt din adgangskode? Find ud af, hvordan du nulstiller og ændrer den.

Hvordan kan jeg ændre mine kreditkortoplysninger?

Hvordan opgraderer eller ændrer jeg mit medlemskab?

Sådan skifter du nemt Creative Cloud-abonnement. Følg disse trin-for-trin instruktioner for at opgradere eller ændre din plan

Prøveversionen udløber snart. Hvordan konverterer jeg den?

Det er nemt at konvertere prøveversionen til et betalt medlemskab. Følg disse trin-for-trin instruktioner for at opgradere og starte dit medlemskab.

Hvordan annullerer jeg, og hvad sker der med mine filer?

Hvis du annullerer medlemskabet, vil du stadig have adgang til fordele, som er gratis for Creative Cloud-medlemmer, samt alle de filer, du har gemt på enheden. Du vil ikke have adgang til apps og heller ikke de fleste tjenester, og cloud-lageret vil være reduceret til 2 GB. Læs, hvordan du annullerer dit Creative Cloud-medlemskab og forstår Adobes abonnementsvilkår.