Tyhjä ohjelmiston käyttöoikeussopimusnäyttö tulee näkyviin Acrobatia käynnistettäessä

Kun Acrobat XI käynnistetään Mac OS -käyttöjärjestelmässä, näkyviin tulee tyhjä EULA-näyttö. Käyttöoikeussopimusta ei voi hyväksyä.

Tyhjä ohjelmiston käyttöoikeussopimus -näyttö

Ratkaisut

Ratkaisu 1: kirjaudu ulos Creative Cloud -sovelluksesta

1. Napsauta käyttöoikeussopimuksessa Lopeta.
  2. Käynnistä Adobe Creative Cloud -sovellus.
  3. Kirjaudu ulos sovelluksesta. Katso lisätietoja ohjeesta Uloskirjautuminen, sisäänkirjautuminen | Creative Cloud -työpöytäsovellus.
  4. Käynnistä Acrobat ja hyväksy käyttöoikeussopimus.
  5. Kehotettaessa napsauta Lisensoi tämä ohjelmisto ja kirjaudu sisään Creative Cloud -tilaustunnuksellasi.

Ratkaisu 2: kirjaudu ulos toisesta sovelluksesta ja lisensoi ohjelmisto uudelleen

1. Napsauta käyttöoikeussopimuksessa Lopeta.
  2. Käynnistä jokin muu Creative Cloud -tilaukseesi sisältyvä tuote.
  3. Napsauta Ohje > Kirjaudu ulos aktivoinnin poistamiseksi.
  4. Sulje sovellus.
  5. Käynnistä Acrobat ja hyväksy käyttöoikeussopimus.
  6. Kehotettaessa napsauta Lisensoi tämä ohjelmisto ja kirjaudu sisään Creative Cloud -tilaustunnuksellasi.

Ratkaisu 3: päivitä Adobe Application Manager manuaalisesti

Päivitä Adobe Application Manager (AAM) vähintään versioon 6.2. Käynnistä AAM ja anna sen päivittyä automaattisesti. Päivitä muutoin manuaalisesti alla olevien linkkien avulla.

Latauslinkit:

Windows: http://www.adobe.com/support/downloads/detail.jsp?ftpID=4773

Mac OS: http://www.adobe.com/support/downloads/detail.jsp?ftpID=4774