Microsoft Edge on PDF-tiedostojen oletusohjelma Windows 10 -käyttöjärjestelmässä

Seuraavilla ohjeilla opit vaihtamaan PDF-tiedostojen oletusohjelman.

Ratkaisu: Määritä Acrobat tai Reader PDF-tiedostojen oletusohjelmaksi

Katso alla oleva lyhyt opasvideo Acrobat Readerin määrittämisestä PDF-tiedostojen oletusohjelmaksi Windowsissa. Vaihtoehtoisesti voit tehdä sen noudattamalla alla olevia vaiheittaisia ohjeita.

Vaiheet:

1. Napsauta hiiren kakkospainikkeella PDF-tiedoston pikakuvaketta ja valitse sitten Ominaisuudet.

Napsauta hiiren kaksoispainiketta ja valitse Ominaisuudet
  2. Valitse tiedoston Ominaisuudet-valintaikkunasta Vaihda.

Valitse Vaihda
  3. Valitse Adobe Acrobat Reader tai Adobe Acrobat ja napsauta sitten OK.

Valitse Acrobat Reader tai Adobe Acrobat
  4. Napsauta Ominaisuudet-valintaikkunassa OK.

Napsauta OK Ominaisuudet-valintaikkunassa